Follow:
Lifestyle, Lifestyle

About: Blanks Notitieboek

Sinds ik in Tokyo DisneySea ben geweest heb ik een obsessie met Jules Verne. Journey to the Center of the Earth vond ik een prachtig boek en ik was dan ook super verbaasd toen ik een notitieboek tegenkwam van precies dat boek. Ik ontdekte het merk About: Blanks en ben heel erg enthousiast!

About: Blanks is een merk dat oude boeken hergebruikt als notitieboeken. Ik had nog nooit van het concept gehoord, maar kwam er in aanraking mee bij een lokale boekhandel die meerdere boeken hadden liggen. Alle notitieboeken waren gemaakt van oude boeken met een ‘stoffen’ kaft. Ze hadden onder andere boeken van Jules Verne, maar denk ook aan Gone with the Wind, en Shakespeare!

Er waren verschillende Jules Verne boeken, maar ik ging natuurlijk voor Naar het middelpunt der aarde. De cover is nog steeds in prachtige staat, ondanks dat het een oud boek is. De letters glimmen mooi en de kwaliteit is erg hoog.

Ook de zijkant ziet er leuk uit. Het is echt net alsof je een oud boek in je kast hebt staan!

Mijn enige minpuntje is dat de bladzijdes aan de binnenkant blanco zijn. Eigenlijk zit het al wel in de naam: About: Blanks. Het boekje is dus ook prima te gebruiken om in te schetsen. Ik weet nog niet zo goed wat ik er precies in ga schrijven. Ergens lijkt het me leuk om met een vulpen er mooie quotes of iets dergelijks in te schrijven. Wat zouden jullie doen?

About: Blanks is te koop via de website en je kan het vinden bij verschillende boekhandels. Als je een boek ziet die je bevalt zou ik hem meteen kopen! Het zijn natuurlijke unieke exemplaren en ze hebben geen oneindige voorraad. 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Irene

  Ik vind het net leuk dat het blanco pagina’s zijn! Zou er bullet journal in beginnen, of gewoon als notitieboekje voor lijstjes ofzo. Of niet gebruiken en in je kast laten staan kan ook! 😀

  20 september 2017 at 08:09
  • Reply donnadiana

   Ik vrees dat ie in mijn kast eindigt ahahah. Ik vind alles dan zonde om er in te schrijven.

   22 september 2017 at 16:28
 • Reply Madelon

  Oeh wauw die voorkant is inderdaad heel mooi! Ik zou het, net als Irene, gewoon gebruiken als notitieboekje. Of voor losse krabbels en tekeningen.
  Madelon onlangs geplaatst…Dilemma #17 | Hoeven of neerslagMy Profile

  20 september 2017 at 08:38
  • Reply donnadiana

   Mooi he? Echt zonde om te gebruiken bijna.

   22 september 2017 at 16:28
 • Reply Loes

  Ik vind deze notitieboekjes echt zo tof! Vind het echt heel origineel en het zou ook een super mooi cadeau zijn aan iemand.
  Loes onlangs geplaatst…Review – Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant CrèmeMy Profile

  20 september 2017 at 09:33
  • Reply donnadiana

   Oh, ja goed idee! Heel leuk.

   22 september 2017 at 16:29

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge