Follow:
Lifestyle

AliExpress Wishlist #1

Ik heb al zo vaak op AliExpress gekeken, maar nog nooit heb ik er iets durven te bestellen. Toch heb ik ondertussen al wel een paar dingen gevonden die ik graag zou willen hebben. Het is ook allemaal zo goedkoop! Benieuwd wat er op mijn AliExpress wishlist staat?

Toy Story Telefoon Hoesje – $3.23

Jullie weten vast wel dat ik een obsessie met Toy Story heb. Deze hoesjes heb ik al zo vaak bekeken, misschien moet ik ze gewoon bestellen. Ik vind ze allemaal zo leuk, hoe moet ik ooit kiezen!

Disney Telefoon Hoesjes – $2.99

Weer Toy Story… Sorry, al vind ik het hoesje van Sully ook zo schattig. Dit is ook van dat fijne siliconen materiaal. Ik ben namelijk altijd bang dat ik die harde hoesjes niet meer van mijn telefoon af krijg.

Japanse Bullet Journal – $6.61

Ohhh, wat ben ik verliefd op deze boekjes. Ik gebruik op dit moment een normaal notitieboek als ‘bullet journal’ maar zou er graag eentje met vakjes willen. Ik vind vooral de roze linksonder het mooist. Ze hebben 80 pagina’s en een Moleskine heeft er 140, best redelijk dus!

Gudetama Post Its – $1.05

In Japan zijn ze helemaal obsessed met dit figuurtje. Het is een ei… Tja. Ik vind het wel schattig (of moet ik kawaii zeggen). Voor de prijs krijg je er drie, maar wel drie willekeurige, dat is wel een beetje jammer.

Planeet Post Its – $0.77

Hoe mooi zijn deze! Vooral de maan vind ik prachtig. Bedenk even hoe mooi dit zou staan in een bullet journal ter decoratie, etc.?

Walvis Bookmarkers – $2.21

Ik heb eigenlijk nooit echt bookmarkers gehad. Ik stopte altijd een post it tussen mijn boek, maar ik vind deze toch wel heel mooi. Je krijgt voor die prijs 30 stuks. Dat is fijn, want dan maakt het niet uit als je er eentje kwijt raakt.

Je kan wel merken dat ik een zwak heb voor kantoorspullen! Ze hebben zo veel leuke stickers, post its en washi tapes, ik weet bijna niet wat ik moet kiezen. Wat vinden jullie van mijn keuzes?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Loes

  Ik word hier zo verschrikkelijk hebberig van! Ik wil alles hebben. Vind vooral die walvisjes zo schattig.
  Loes onlangs geplaatst…Tag – Als ik mocht kiezen dan was ik…My Profile

  30 juni 2017 at 09:18
  • Reply donnadiana

   Ik ook! Ik kan niet stoppen met leuke spulletjes zoeken. Dit is zo goedkoop?!

   30 juni 2017 at 11:07
 • Reply Lyanne

  Ik heb precies hetzelfde! Ik kijk er vaak op, maar heb er nog nooit iets besteld haha. Ik vind de kantoorspulletjes stiekem ook het leukst. 😀

  30 juni 2017 at 10:07
  • Reply donnadiana

   Stom he? Ik zit in mijn hoofd helemaal dingen uit te zoeken en uiteindelijk bestel ik niks. Ergens houdt de lange wachttijd me tegen, maar ik kijk nu al zo lang naar de spulletjes dat ik het ondertussen al lang binnen zou hebben gehad…

   30 juni 2017 at 11:08
 • Reply Manon Dijkhuizen

  Ah die post its zijn zo leuk! Ik zou het gewoon bestellen joh, het kost haast niks! x

  30 juni 2017 at 11:44
  • Reply donnadiana

   Ik moet het gewoon echt eens proberen! Het is inderdaad echt spot goedkoop. Hoe maken ze hier nog winst op?!

   30 juni 2017 at 12:17
 • Reply Annika

  Leuk! Ik herken wel een beetje die telefoonhoesjesobsessie, ik mag van mezelf geen hoesjes meer kopen. Ik ben ook gek op kantoorspulletjes…

  30 juni 2017 at 15:21
  • Reply donnadiana

   En dan helpt het ook niet dat het zo goedkoop is! Ik word er zo hebberig van.

   30 juni 2017 at 15:28
 • Reply Romy

  Wat een toffe items allemaal! Die Disney-telefoonhoesjes vind ik echt helemaal het einde! Zo leuk! Toevallig heb ik net dit weekend een nieuw telefoonhoesje op AliExpress besteld 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Zomaar wat geklets (+cijfertjes) over dit half jaar bloggenMy Profile

  30 juni 2017 at 21:35
  • Reply donnadiana

   Ja, leuk he? Ik heb er al zo vaak naar gekeken, ik moet het gewoon bestellen!

   30 juni 2017 at 21:37
 • Reply Sandra

  Die bullet journals zijn leuk zeg! En die planeet post its vind ik ook heel tof. Op AliExpress hebben ze zo veel leuke dingen! Ik heb alleen zelf nog nooit besteld, want ik ben bang dat als ik het eens doe dat ik dan steeds vaker ‘prulletjes’ ga kopen haha. :’)

  2 juli 2017 at 11:30
  • Reply donnadiana

   Dat is wel weer zo he! Als het dan allemaal goed gaat met bestellen dan blijf je maar dingen kopen!

   2 juli 2017 at 18:58
 • Reply Northflix

  Leuk om te lezen! Ik heb net een fitbit bandje en een wenkbrauwen stempel (jaja…) besteld.
  Ik heb tot nu toe nooit problemen gehad en als er iets kapot is heb je zo je geld terug.

  3 juli 2017 at 16:31
  • Reply donnadiana

   Oh, ik kan ook een bandje bestellen voor mijn Apple Watch! Super slim idee!

   3 juli 2017 at 16:34
 • Reply Irene

  Ja, ik ga zometeen nog maar eens een bezoekje brengen aan ome Ali! 😀 Ik heb er al vaak besteld. Zo lang je geen kleren koopt, kan het eigenlijk bijna niet mis gaan volgens mij. Heb alleszins nog nooit problemen gehad. Vooral kijken naar de reviews met foto’s. Dan zie je meteen of het wat is of niet.

  8 juli 2017 at 15:24
  • Reply donnadiana

   Precies! Ik zou er ook geen electronica kopen, maar vaak zijn de bedragen ook zo klein dat je het risico toch wel kan nemen. 2 euro voor een telefoonhoesje? Als het niet aankomt ben je nog maar 2 euro verloren.

   8 juli 2017 at 21:41

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge