Follow:
Entertainment, Film

April in Film

Weer een maand vol met films! Ik keek een hoop animatiefilms op Netflix, Star Wars films (in de verkeerde volgorde) en zag The Fate of the Furious in de bioscoop!

Aquamarine (2006)

Heel slecht, maar deze film had ik nog nooit gezien. Ik zag dat ie op Netflix stond en besloot hem een kans te geven. Het was een schattige, simpele tienerfilm. Het voelde vooral erg nostalgisch, ondanks dat ik hem nog nooit gezien had. Films zoals deze maken ze niet meer…

The Fate of the Furious (2017)

Deze film heb ik in de bioscoop gezien samen met mijn gezin. Ik heb hier een los artikel over geschreven! Geef me een Dwayne Johnson/Jason Statham spin-off please…

Star Wars: The Force Awakens (2015)

Eerder deze maand keek ik Revenge of the Sith en had daarna erg zin om The Force Awakens te kijken, ook al klopt dit totaal niet qua volgorde. Wat blijft het toch een leuke film…

Reel Injun (2009)

Documentaires kijk ik niet zo vaak. Deze keek ik tijdens college, maar vond hem zo goed dat hij een plaatsje verdiende. Reel Injun gaat over hoe indianen zijn weergegeven in Hollywood films en hoe compleet fout/stereotyperend dat was. Wisten jullie dat de welbekende haarband met een veer achterin gestoken nep is? Indianen dragen het zelf helemaal niet zo. Dit was om de pruiken van de acteurs op zijn plek te houden. Echt een aanrader als je hier in geïnteresseerd bent!

Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Nog een Star Wars film? Ja, sorry. Deze was eindelijk te huren en keek ik met mijn moeder en broertje. Ik vond hem de tweede keer eigenlijk nog leuker dan de eerste keer. Die laatste scene met Darth Vader ook…. pffffff……

Monsters, Inc. (2001)

Kun je geloven dat deze film al meer dan 15 jaar oud is?! Wat blijft hij toch leuk, ondanks dat de animatie best wel slecht is vergeleken met wat het nu is. Oh, kan PIXAR weer bloopers maken? Die zijn zo leuk!

Welke films heb jij deze maand gekeken?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Ik heb niet een van deze films gezien, oeps! Ik heb vooral veel series gekeken deze maand en luchtige romcoms als achtergrondgeluid.

  3 mei 2017 at 11:28
  • Reply donnadiana

   Aquamarine was luchtig! Dat is wel een aanrader. En STAR WARS natuurlijk.

   3 mei 2017 at 20:25

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge