Follow:
Lifestyle, Reizen

Disneyland Parijs Mei 2017 – HAUL

Na alle plogs is het tijd om het reisje van mei 2017 naar Disneyland Parijs af te sluiten met een haul! Ik neem mezelf altijd voor om niet zo veel te kopen, maar het lukt nooit. Ook deze keer heb ik weer allemaal leuke dingetjes! Benieuwd?

Allererst deze hoed! Ik had nog geen cadeautje voor mijn broertje nodig en besloot voor deze te gaan. Hij is nou op de leeftijd gekomen dat het heel moeilijk is om nog dingen voor hem te kopen omdat ie toch nergens echt gebruik van gaat maken. De hoed staat ondertussen op mijn kamer, maar ik weet dat het bij hem meer om het gebaar gaat. Gelukkig heeft ie er wel mee kunnen lachen!

Ik heb een enorme zwak voor de attractie posters die je over heel het park kan vinden. Dit is de tweede set met posters die uitgekomen is en de eerste heb ik ook al in mijn bezit. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar het lijkt me leuk om er een paar op te hangen als ik op mezelf ga wonen. Helemaal omdat het heel vaak subtiel Disney is, lijkt het me perfect!

Dit zijn de posters die in deze set te vinden zijn. Ik vind vooral die van Casey’s heel erg leuk!

Een reisje naar Disneyland is niet compleet zonder nieuwe oren. Ik was stiekem alweer vergeten dat ik deze gekocht had. Ik had nog geen gouden en deze zijn speciaal voor de 25e verjaardag uitgebracht!

Kijk hoe schattig! Ik vind Tsums Tsums enorm leuk, maar ze zijn best prijzig. Ik heb in een cd rek een soort regenboog aan Tsums gemaakt, dus mocht van mezelf alleen tsums kopen als ze een leuk kleurtje hebben. Deze zijn van A Bug’s Life!

Een echte Disney fan heeft het nieuwe boek nodig! Ik had die van de 20ste verjaardag ook, dus dan moest ik deze natuurlijk ook kopen! Ik vind deze boeken altijd heel mooi en leuk om te bewaren.

Bij de cocktail die we gedronken hadden in het Disneyland Hotel, kreeg je je ijsklontje (wat dus een lampje was) mee naar huis. Heel subtiel kun je er een mickey mouse hoofdje op zien.

En hij licht natuurlijk op! Je kan hem veranderen naar veel verschillende kleuren en ook constant laten verspringen. Heel leuk dat je dit mag houden (al mag dat ook wel voor die prijs).

Sinds ik in Tokyo Disneyland ben geweest heb ik een obsessie met popcorn buckets. Gelukkig hebben ze in Parijs ook steeds meer buckets en ik kocht deze van de 25e verjaardag met blauwe popcorn.

Dit is de bovenkant! Het is heel handig in gebruik, want je kan hem steeds opnieuw laten vullen en iets langer met je popcorn doen. Je krijgt namelijk zo veel, dat kun je nooit in een keer op.

Voor papa kocht ik deze grappige mok! Hij lijkt beschadigd, maar dit hoort. Ik vond hem heel leuk.

En als laatste kocht ik deze stenen bewaarpot voor mama! Ik heb hier al zo vaak naar staan kijken, maar nooit meegenomen omdat ie zo groot en zwaar is. Dit keer waren we met de auto en dan is het een stuk makkelijker om mee terug te nemen. En ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Dat was het alweer! Achteraf heb ik altijd meer gekocht dan eigenlijk de bedoeling was, maar ik ben heel blij met al mijn keuzes. Wat vinden jullie?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Jaaa zulke leuke dingen! Ik vind vooral die mok (duh) en die bewaarpot zo leuk. De bewaarpot wil ik stiekem zelf ook nog.
  Loes onlangs geplaatst…Shoplog – Summer Basics & Cult ClassicsMy Profile

  23 juni 2017 at 09:35
  • Reply donnadiana

   Ik ga hem stiekem ook gewoon jatten als ik op mezelf ga wonen!

   23 juni 2017 at 12:11
 • Reply jeapiebel

  Wat een leuke ervaring is dit en het ijsklontjes lampje vind ik echt schitterend. Het was meer dan 16 jaar geleden dat ik daar ben geweest.

  23 juni 2017 at 09:51
  • Reply donnadiana

   Oeh, tijd voor een nieuw tripje! Het is zo ontzettend leuk, kan het iedereen aanraden!

   23 juni 2017 at 12:12

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge