Follow:
Entertainment, Film

Mijn favoriete films van vroeger

Ik vind het altijd zo leuk om mijn jeugd te herbeleven en oude favorieten te herontdekken. Vandaar dat ik een nieuwe serie ben begonnen, namelijk mijn favoriete dingen van vroeger! Deze keer vertel ik over vijf films die ik vroeger tientallen keren heb bekeken? Lees snel verder!

Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)

Vroeger had ik een mega paarden obsessie. Ik rij nog steeds op paarden, maar mijn interesse is een stuk afgenomen. Dat gezegd vind ik deze film nog steeds zo leuk. Ik weet nog dat mama hem toen voor mij gehuurd had en ik hem elke dag gekeken had. De soundtrack is ook zo absurd geweldig. Daar luister ik nog regelmatig naar!

Bekijk de trailer hier.

Zoop in Afrika (2005)

Uit alle Zoop films was dit toch wel mijn favoriet. Samen met Nienke hebben we deze wel tientallen keren gekeken. Ik vind hem nu oprecht ook nog steeds heel erg grappig. Het is zo jammer dat je de serie helemaal nergens meer kan kijken…

Bekijk de trailer hier.

 

The Lizzie McGuire Movie (2003)

Deze film kan ik denk ik helemaal meepraten. Wat heb ik deze vaak gekeken! En hij is na al die jaren ook gewoon nog steeds zo leuk! Hilary Duff was vroeger mijn idool en de liedjes in deze film zijn iconisch. En dan heb ik het nog niet eens over de plot wist der plot twisten. Paolo, hoe kon je?

Bekijk de trailer hier.

High School Musical 2 (2007)

Ik realiseer me nu dat bijna alle films op mijn lijstje een geniale soundtrack hebben… HSM 2 is niet anders. Ik bedoel… Bet On It? Fabulous? What Time Is It? Work This Out? Gotta Go My Own Way? Ik vind HSM 2 ook oprecht leuker dan de eerste, waar ik niet echt een reden voor heb. Misschien omdat Zac hier zelf mocht zingen en in de eerste niet…

Bekijk de trailer hier.

Willy Wonka & The Chocolate Factory (1971)

Ondanks dat ik deze film geweldig vind, moet ik toegeven dat ik hem vroeger ook heel erg eng vond. Laatst keek ik hem weer en al mijn onverwerkte jeugdtrauma’s kwamen weer naar boven. Ondanks dat is deze film heel belangrijk geweest tijdens mijn jeugd en ik kijk hem dan ook nog graag.

Bekijk de trailer hier.

Hebben jullie deze films vroeger ook gekeken? Wat was jouw favoriete film?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Sylvia

  Ja leuk! Zoop en Lizzy keek ik ook. Haha Willy Wonka!! Was deze versie al helemaal vergeten omdat je nu natuurlijk de nieuwe hebt met Johnny😉
  Sylvia onlangs geplaatst…Persoonlijk: even bijkletsenMy Profile

  23 augustus 2017 at 09:37
  • Reply donnadiana

   Deze versie blijft mijn favoriet!

   23 augustus 2017 at 21:44
 • Reply Annika

  Mijn peuter van 2,5 is gek op paarden, en ik heb inmiddels Spirit en de nieuwe serie over Spirit al honderd keer gezien. Ik had vroeger meer met Lizzie McGuire.

  23 augustus 2017 at 09:40
  • Reply donnadiana

   Oh, wat leuk! Vroeger had iedereen een paarden of dolfijnen obsessie, heel grappig om te zien.

   23 augustus 2017 at 21:45
 • Reply Loes

  Haha oh ik kan me wel vinden in dit lijstje! Ik vond deze films allemaal geweldig, behalve Willy Wonka & The Chocolate Factory, die heb ik toen ik jong was nooit gekeken.
  Loes onlangs geplaatst…Shoplog AliExpress – It Has Become an AddictionMy Profile

  23 augustus 2017 at 10:57
  • Reply donnadiana

   Wees blij, jeugdtrauma’s ik vertel het je.

   23 augustus 2017 at 21:45
 • Reply Madelon

  Haha een heel herkenbaar lijstje dit! Ik vond Lizzie McGuire echt heel erg leuk!
  Madelon onlangs geplaatst…Woordenkunst | Mooie woorden #2My Profile

  23 augustus 2017 at 12:15
  • Reply donnadiana

   De film is gewoon echt iconisch! Hopelijk komt de serie ooit op Netflix.

   23 augustus 2017 at 21:46
 • Reply Chelsey

  Jaaa Zoop en HSM! Och, wat was ik verliefd op Troy Bolton haha.
  Chelsey onlangs geplaatst…Gran Canaria dag 5, 6 & 7| VakantiekiekjesMy Profile

  23 augustus 2017 at 20:15
  • Reply donnadiana

   Iedereen was verliefd op Zac toen! Zo grappig om aan terug te denken.

   23 augustus 2017 at 21:46
 • Reply Saskia

  Leuke films! Ik heb er ook heel wat van gezien vroega 😉

  30 augustus 2017 at 20:43
  • Reply donnadiana

   Leuk op te horen!

   30 augustus 2017 at 20:50

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge