Follow:
Entertainment, Muziek

Mijn favoriete muziek van vroeger

Na mijn favoriete boeken van vroeger vertel ik jullie nu vijf artiesten waar ik vroeger heel erg graag naar luisterde. Benieuwd?

Hilary Duff

Vroeger was iedereen fan van Lindsay Lohan of Hilary Duff. Ik was altijd meer een Hilary Duff meisje. Wat heb ik haar films veel gekeken. Haar muziek vond ik net zo leuk en luisterde ik dan ook veel naar. Vooral haar eerdere albums waren goed. Zelfs de soundtrack van de Lizzie McGuire film doet het nog steeds goed. HEY NOW! HEY NOWWWW

Fall Out Boy

Oh, Fall Out Boy… Een band waar ik nog steeds heel erg graag naar luister. Ik heb ze ondertussen vier keer live gezien en zou zo weer naar een concert gaan. Infinity on High was het album waar ik ze echt mee ontdekte. Het was allemaal natuurlijk zo edgy en cool toen ik vijftien was.

Britney Spears

Wat vond ik Britney Spears vroeger toch leuk (nog steeds trouwens…) Ik had zelfs een Barbie van haar met dezelfde kleding als die ze droeg in de videoclip van Oops! I Did It Again. Dit was ook absoluut mijn favoriete album. Ik weet nog goed dat ik zo veel naar Lucky heb geluisterd.

Gwen Stefani

Het liedje Hollaback Girl heeft mijn leven veranderd. Dit is nog steeds een van mijn favoriete albums. Ik vond de stijl van Gwen zo ontzettend leuk en keek echt op tegen haar. Haar Harajuku Girls vond ik ook zo gaaf.

Bryan Adams

Hoe vaak we de soundtrack van Spirit wel niet hebben geluisterd onderweg op vakantie. Wat een prachtige nummers. Na al die jaren luister ik er nog graag naar. De soundtrack is stiekem beter dan de film.

Naar welke artiesten luisterde jullie vroeger veel?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Loes

  Leuk artikel dit! Ik was ook echt FOB fan aan het begin van de middelbare school. Inmiddels luister ik het niet echt meer. Mijn moeder was/is trouwens groot Bryan Adams fan, waardoor ik het automatisch ook heel veel luisterde haha.
  Loes onlangs geplaatst…Outfit – Embracing FallMy Profile

  22 september 2017 at 07:08
  • Reply donnadiana

   FOB is gewoon pure nostalgie. Al vind ik de nieuwe albums ook heel tof.

   22 september 2017 at 16:31
 • Reply Madelon

  Wat een leuk onderwerp voor een artikel! Ik was echt enorm Hilary Duff-fan en nog steeds is ze wel een beetje een guilty pleasure. Verder luisterde ik ook veel naar Nelly Furtado haha! Grapje ook hoe muzieksmaak steeds anders is.
  Madelon onlangs geplaatst…999 vragen aan jezelf #6My Profile

  22 september 2017 at 13:10
  • Reply donnadiana

   Ik vind ze ook nog steeds leuk. Eigenlijk vind ik alle liedjes die ik vroeger leuk vond nog steeds heel leuk ahaha.

   22 september 2017 at 16:31
 • Reply Irene

  Die staan ook op m’n lijst, behalve Bryan Adams 😀 Vooral Fall Out Boy vond ik de max! Kan nog al die liedjes meezingen 🙂
  Irene onlangs geplaatst…Blogtips van een amateurMy Profile

  22 september 2017 at 20:39
  • Reply donnadiana

   Zo leuk he? En de teksten waren stiekem best ingewikkeld als je ze nu terug hoort!

   25 september 2017 at 18:38

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge