Follow:
Eten, Lifestyle

Hotspot: Drankjes bij Lunchroom Bij Heinen

Toen ik laatst met Loes in Den Bosch was liepen we toevallig tegen deze schattige lunchroom aan. Nadat we binnenliepen bleek het een onderdeel te zijn van de boekhandel die ernaast zit. Er liggen ook overal boeken verspreid en het is heel erg leuk ingericht. We dronken er een drankje bij Bij Heinen en waren heel erg enthousiast!

De lunchroom heet Bij Heinen. Het zit naast de boekhandel van Adr. Heinen en je kan het lunchroom betreden via de winkel of via de buitenkant. Ik vind het ontzettend leuk ingericht. Vintage, maar het voelt helemaal niet oubollig aan. Er is genoeg ruimte en toen wij er waren was het gezellig druk (op het moment van de foto’s was iedereen net weg, haha). Langs de banken liggen allemaal boeken die je kan lezen, wat ik altijd heel erg leuk vind om te zien.

Wij hebben er niet gegeten omdat we daarna nog gingen uiteten, maar de kaart staat vol lekkere dingen. Ik moest echt moeite doen om te lemon cake toch niet te bestellen. Qua drankjes is er ook heel veel variatie en heel veel is vers. Dit vind ik altijd heel fijn om te zien en bovendien veel beter.

Ik ging voor de ijsthee huisgemaakt. Ik vond hem erg lekker en het zag er bovendien ook heel leuk uit. Er stonden nog een hoop andere drankjes die ik ook graag had willen proberen. Kortom, ik zou zo meteen terug gaan! Het was zo’n leuke zaak en de eigenaresse (denk ik?) was ook heel aardig. Een aanrader als je in Den Bosch ergens lekker wat wilt eten en drinken!

Bij Heinen is te vinden op Kerkstraat 27 in Den Bosch. Ze zijn meestal van 9.30 tot 17.00 uur open! Bezoek ook zeker de website voor meer informatie.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Ik vond het ook echt een leuk plekje! Heel leuk ingericht.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes op Reis – LiverpoolMy Profile

  22 augustus 2017 at 10:34
  • Reply donnadiana

   Ja, he? Zo grappig dat we er tegenaan liepen.

   22 augustus 2017 at 10:45
 • Reply Chelsey

  Ohh leuk tentje! Knap dat jij je hebt ingehouden om geen taart te bestellen haha.
  Chelsey onlangs geplaatst…Een dagje Rotterdam | PlogMy Profile

  22 augustus 2017 at 17:20
  • Reply donnadiana

   Hahaha, ja we moesten daarna nog uiteten en het was echt een half uur van tevoren. Anders had ik het 100% gedaan.

   22 augustus 2017 at 18:33

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge