Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

Kleding Shoplog #1

Ik vond dat ik nog wel wat leuke nieuwe kleding kon gebruiken en na twee tripjes naar de stad kwam ik toch met wat leuke dingen thuis! Ik had mezelf dit jaar beloofd dat ik geen zwarte dingen meer zou kopen, maar daar heb ik me niet aan kunnen houden…. (oeps). Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Ik laat het jullie zien in deze shoplog!

T-Shirt van Zara – €15.95

Dit shirtje sprak me meteen aan. Het lijkt me leuk om te dragen met een simpele spijkerbroek en dan de voorkant in je broek te stoppen. De achterkant is simpel en grijs, net zoals de mouwtjes, waardoor het shirt niet te druk is. De voorkant is gemaakt van wat gladder spul en de achterkant voelt zachter.

Doorschijnend Shirt van Zara – €7.95

Ik heb een zwak voor doorschijnende shirtjes zoals deze. Het is ideaal voor warmer weer, want zo zijn je schouders bedekt maar lucht het wel lekker door. Dit shirt heeft een glitter effect wat het heel leuk af maakt. Ik combineer hem met een zwart hemdje en een spijkerbroek of zwarte broek, maar als je lef hebt kun je er ook gewoon alleen een beha onder doen!

T-Shirt van H&M – €14.99

Weer een zwart shirt. Oh well! Ik vond de details aan de zijkant zo leuk. Ik denk dat het heel goed staat op een spijkerbroek. Ook vind ik het leuk dat het een beetje een ‘mannenmodel’ is met wat langere mouwen en een baggy fit.

Shirtje van H&M – €9.99

Ik vind zo’n randje zo leuk! Ik kocht deze om te combineren met de onderstaande broek. Het is een lekker stofje met een klein relief er in verwerkt. Voor dat prijsje kon ik hem niet laten hangen!

Slacks van H&M – €14.99

Ik geloofde eerst niet dat deze broek maar 15 euro kostte, maar het was echt zo. Echt super goedkoop, want de broek is gewoon prima afgewerkt. Het heeft een rits aan de zijkant en de stof zelf is lekker stretchy. Het voordeel van zo’n broek is ook dat echt bijna alles dat ook zwart of wit is er op staat. Echt een koopje!

Spijkerbroek van Costes – €19.99

Deze broek kostte eigenlijk 40 euro, maar was in de uitverkoop afgeprijsd naar 20. Ik ben altijd zo gierig qua spijkerbroeken, maar voor deze prijs vond ik hem de moeite waard. Het is een hogere, standaard spijkerbroek, maar ik ben er heel blij mee. Hij is lekker skinny en zit heerlijk.

Dat was de shoplog alweer! Hebben jullie de laatste tijd nog iets leuks gekocht? Misschien ook iets in de uitverkoop gescoord?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Oh ik moet ook even naar Costes gaan dan, als de broeken daar zo goed zijn afgeprijsd! Leuke items heb je gekocht. ik vind vooral dat hemdje met dat bijzondere randje heel leuk.
  Loes onlangs geplaatst…Review – Fitbit Alta HRMy Profile

  28 juni 2017 at 10:59
  • Reply donnadiana

   Er lagen ook veel broeken van 60 die zelfs voor maar 20 euro waren. Echt de moeite waard om even te kijken!

   28 juni 2017 at 15:55
 • Reply Nathalie

  Hele leuk items! Die zwart witte broek en dat topje zijn te leuk!? Benieuwd naar een outfitpost!

  En die costesbroek lijkt me ook heel fijn. Hou van hoge modelletjes!

  28 juni 2017 at 16:07
  • Reply donnadiana

   Oeh, een outfitpost! Goed idee! Ik draag de broek nu en hij zit ook echt heerlijk. Hoge broeken zijn zo fijn!

   28 juni 2017 at 18:47

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge