Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

Kleding Shoplog #2

De laatste tijd ben ik veel gaan winkelen. Ik had nog wat nieuwe dingen nodig voor de herfst en winter en gelukkig kon ik bij een aantal winkels goed slagen! Vandaag een nieuwe kleding shoplog, met onder andere dingen van Sissy Boy en Primark!

Ik vond deze trui zo mooi! Het is een gebreide, groene trui, met een strik op de achterkant. Super flatterend ook! Hij is van het merk Kocca.

Beide shirtjes zijn van Sissy Boy. Ik vond het eerste truitje heel fijn voor erbij. Je bent toch netjes en toch comfortabel. Het tweede shirtje is heel erg leuk, maar wat lager uitgesneden. Daar draag ik ook een hemd onder. Het materiaal is heel mooi en de stof iets glanzend.

Ook deze twee kledingstukken zijn van Sissy Boy. De jurk vind ik ZO leuk. Het is een heel erg fijn materiaal en schijnt gelukkig niet door. Echt perfect voor de herfst. Ik wil hem combineren met dit jasje. Het is een blauw, glimmend, bomber jack. Deze staat bij bijna alles goed!

En als laatste kocht ik deze twee sjaals bij de Primark. De eerste is echt neon roze en de tweede wat ‘normaler’. De stof is verassend zacht.

Dat waren mijn aankopen alweer! Wat is jullie favoriete item?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Leuke items, vind de eerste trui vooral heel tof! Voor de volgende keer kun je misschien de prijzen erbij zetten?
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #29 – Verdwaalde Ansichtkaart & OutfitdillemaMy Profile

  19 september 2017 at 10:04
  • Reply donnadiana

   Haha, ik wist ze niet van alles meer oeps

   22 september 2017 at 16:27

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge