Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Lush Breath of Fresh Air Toning Water

Een tijdje geleden raadde Loes mij bij Lush de Breath of Fresh Air Toning Water aan. Ze had er goede dingen over gelezen en ik was eigenlijk ook wel benieuwd. Mijn huid is de laatste tijd niet heel goed en kan wel een oppepper gebruiken. Ik kocht een flesje en probeerde het uit!

Het toning water van Lush bestaat voornamelijk uit zeewater. Het is bedoeld als een frisse oppepper voor je gezicht en zou je huid reinigen. In de winkel probeerde ik het op de achterkant van mijn hand. Het verschil was direct te merken! De huid op mijn voelde veel zachter aan dan mijn andere hand. Ik vond het een beetje heftig om het in de winkel op mijn gezicht te sprayen, maar alleen hier al was ik van onder de indruk!

Zoals altijd zijn de ingrediënten helemaal natuurlijk. Er zit voornamelijk bronwater en zeewater in de spray en een paar verschillende olies. De geur moet ik eerlijk over zijn. Als het in het flesje zit, ruikt het raar genoeg heel erg lekker. Echt de typische Lush geur. Op mijn gezicht, daarentegen, vind ik het niet super. Het doet me een beetje denken aan muggenspray…

Nu we het toch over een spray hebben is het andere minpuntje dat de spray geen subtiele nevel is, zoals van fix spray voor je make-up. Het is een beetje vergelijkbaar met een waterkanon of hogedrukspuit. Hou het flesje dan ook erg ver van je af want hij sprayt echt hard. Ik heb gelezen dat dit bij de grotere verpakking minder is, wat raar is, maar iets om rekening mee te houden. Je kan altijd een watje gebruiken, maar ik merk dat je dan veel product ‘verliest’. Het watje droogt snel op, terwijl er echt wel veel vloeistof uit komt als je sprayt.

Maar werkt het nou? Ja! Ik denk eigenlijk van wel! Ik gebruik het een à twee keer per dag, vaak in de ochtend en voor het slapen gaan. Misschien dat ik het mezelf aanpraat, maar ik heb wel degelijk het idee dat mijn huid rustiger is geworden. Het blijft een beetje lastig om het egaal aan te brengen op mijn gezicht, maar ik zie echt wel verschil! Het is ook geen super duur product, dus zeker de moeite waard om een keer te proberen. En je kan als het product op is het flesje hergebruiken als plantenspuit (haha).

Breath of Fresh Air is te koop bij Lush voor €6.95 voor 100g en €13.25 voor 250g.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Loes

  Hahah ja het is wel echt net een plantenspuit. Ik heb het ’t nog niet heel veel uit kunnen proberen, maar goed dat jij in ieder geval enthousiast bent!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes op Reis – EdinburghMy Profile

  8 augustus 2017 at 07:46
  • Reply donnadiana

   Ik vind hem echt super fijn! Ben nu ook heel benieuwd naar de spray van de grotere. Zou zo raar zijn als dat een fijnere spray is?

   8 augustus 2017 at 08:34
 • Reply Hennie

  Ik heb vrij weinig van Lush, omdat ik de geur over het algemeen niet zo lekker vind, maar dat spray’tje lijkt me dan wel weer fijn. En wat je zegt: een planten spuitje is nooit weg! Haha!

  8 augustus 2017 at 08:33
  • Reply donnadiana

   Ik vind de geur ook vaak hit en miss. Deze ruikt in het flesje echt lekker, maar op je gezicht is het een beetje muggenspray haha. Dat gezegd is het wel echt fijn spul!

   8 augustus 2017 at 08:35
 • Reply Babs

  Hahaha, een waterkanon/hogedrukreiniger. Ik moest zo lachen!Dat is jammer, een nevel is veel fijner. Maar goed dat je een verschil merkt, Lush heeft heel fijne producten.
  Kan je het anders niet op een watje sprayen en dan deppen?

  8 augustus 2017 at 10:01
  • Reply donnadiana

   Het was echt zo hard! Hier was ik niet op voorbereid en had hem veel te dichtbij mijn gezicht. Op een watje verliest ie naar mijn ervaring nogal snel het vocht…

   8 augustus 2017 at 10:12
 • Reply Joanne

  Fijn dat het voor je gevoel wel werkt 🙂

  8 augustus 2017 at 11:47
  • Reply donnadiana

   Ja, he? Altijd fijn om resultaat te zien!

   8 augustus 2017 at 11:53
 • Reply Romy

  Haha, ideaal dat het flesje nog als plantenspuit te gebruiken is 😉 Maar even zonder dollen, het klinkt als een heel fijn product! Of het nu door het product komt of door jouw eigen gevoel erbij, het gaat erom dat je effect merkt 🙂 Je maakt me heel nieuwsgierig en voor die prijs is het ook wel het proberen waard.
  Romy onlangs geplaatst…5 tips om negatief denken tegen te gaanMy Profile

  8 augustus 2017 at 22:29
  • Reply donnadiana

   De spray is oprecht echt heel erg hard, hahaha. Maar voor die prijs wilde ik het ook proberen! Lush is wel eens prijzig, maar dit viel gelukkig mee!

   9 augustus 2017 at 08:40
 • Reply Sammie

  Ik heb ook een tonic van Lush en die bevalt goed, ruikt zo lekker fris 🙂

  8 augustus 2017 at 23:16
  • Reply donnadiana

   Fijn zijn ze he? Ik ben ook echt tevreden!

   9 augustus 2017 at 08:41

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge