Follow:
Entertainment, Film

Maart in Film

Ik zat deze maand voor mijn doen een beetje in een film-dipje en keek er dus wat minder dan normaal. Toch heb ik er wat leuke uit kunnen halen!

1. Legally Blonde (2001)

Wat is dit toch een klassieker. Ik zag dat ie weer op Netflix stond en besloot hem dan ook meteen te kijken. Deze film is echt underrated. Qua verhaal, acteerwerk, alles. Tijdloze film! (Uh, hoezo zegt de titel van de trailer Luke Wilson movie?????????????)

2. Imperial Dreams (2014)

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van deze film en keek hem vooral voor John Boyega (die bekend is van Star Wars). Ik was echter verrast want het is een sterke film. Deze staat ook op dit moment op Netflix.

3. Deadpool (2016)

Ik had Deadpool al niet meer gezien sinds ik hem in de bioscoop had gekeken en vond dat het wel weer eens tijd was voor een rewatch. Ondanks dat het verhaal stiekem best wel standaard is vind ik hem nog steeds erg leuk.

4. The Big Short (2015)

Ondanks dat ik deze film nu twee keer gezien heb snap ik nog steeds 0.0 niks van de huizenmarkt en de beurscrash en alles wat daarbij hoort. Toch is de film nog steeds leuk. Maar hoe kan dat dan ook met zo’n cast? Christian Bale, Brad Pitt én Ryan Gosling. De cameo’s maken het nog leuker, maar die zal ik nog niet verklappen. De soundtrack van deze film is ook een leuke toevoeging. Ook al snap ik er niks van is het nog steeds een aanrader.

5. Polytechnique (2009)

Over deze film komt binnenkort een recensie dus ik ga er nog niet te veel over vertellen. Ik wil alleen zeggen dat het zo’n indruk op me heeft gemaakt en ik hoop dat meer mensen hem gaan kijken aangezien het een best onbekende film is.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Legally Blonde is mijn favoriete film haha.

  1 april 2017 at 10:48
  • Reply donnadiana

   Van wie niet!!!

   1 april 2017 at 19:09

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge