Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

MAC Extra Dimension Skinfinish in Soft Frost

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Loes deze prachtige Extra Dimension Skinfinish van MAC in de kleur Soft Frost. Ik had deze al een tijdje op mijn wishlist staan en was dan ook super super blij met het cadeautje! En wat is ie mooi!

Ik wilde deze skinfinish vooral omdat het de lichtste was in de lijn. Er zijn ook andere prachtige highlighters, maar die zouden voor mij meer als blush werken. Met mijn lichte huidkleur (NW10) leek me deze highlighter perfect! En ik had gelijk.

Soft Frost is lastig te fotograferen omdat er een holografische glans in zit. Op de foto lijkt ie neigt ie namelijk een beetje naar groen en in het echt is dat ook zo, echter lijkt ie in ander licht juist weer paars. Op mijn gezicht zie ik de groene ondertoon totaal niet terug, maar de paarse gloed wel. Wees niet bang, je loopt niet constant met een paarse vlek op je gezicht, maar in bepaalde hoeken is het wel degelijk paarsig. Het is dus een erg aparte highlighter, maar dat vind ik juist leuk. Op de swatch hieronder kun je wat duidelijker zien wat ik bedoel met een paarse glans.

Ik had al een Mineralize Skinfinish in Lightscapade, ook een lichte highlighter. Deze vind ik ook nog steeds prachtig, maar is een stuk subtieler dan Soft Frost. Lightscapade moet ik echt opbouwen om er zo’n typische “verblindende” glans van te kunnen krijgen. Soft Frost daarentegen is na een keertje met mijn kwast er doorheen al heftig genoeg. Dit vind ik ook fijn, want ik had wel behoefte aan een wat “heftigere” highlighter.

Het product zelf is goed. Je hebt weinig nodig voor een aanwezige glans. Na een week constant gebruiken lijkt het patroontje nog steeds niet aangetast. Met Lightscapade doe ik ook al ruim een jaar en daar is net een beetje de bolling af en ik verwacht dat ik met Soft Frost ook minstens een jaar kan doen. Ik vind het een topper!

De MAC Extra Dimensions Skinfinish is te koop bij MAC Cosmetics en Douglas voor 31 euro.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Heel mooi! Volgens mij maak je zo’n highlighter nooit op.

  11 april 2017 at 09:29
  • Reply donnadiana

   Je kan ondertussen nog steeds niet zien dat ik heb gebruikt heb. Het patroontje gaat gewoon niet weg

   11 april 2017 at 22:06
 • Reply Marielle

  Mooie highlighter en vormgeving!

  12 april 2017 at 21:20
  • Reply donnadiana

   Ja he! Hij is echt prachtig!

   12 april 2017 at 21:41

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge