Follow:
Entertainment, Film

Mei in Film

Alweer een maand voorbij! Deze maand keek een aantal nieuwere films, maar ook een oudere klassieker zoals Pirates of the Caribbean? Benieuwd wat ik allemaal gezien heb?

Gifted (2017)

Wat een prachtige film. Ik had niet echt hoge verwachtingen, maar vond hem erg mooi. Het verhaal gaat over een man die voor zijn nichtje zorgt. Ze is hoogbegaafd, maar hij wil dat ze liever een normaal leven heeft op een normale school. De oma van het kind wil dit echter niet en zo ontstaat er een strijd over de hechtenis. De film deed me een beetje denken aan Room. De film is niet super innovatief, maar dat maakte me niet zo veel uit. Een aanrader!

Ghost in the Shell (2017)

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet 100% zeker waar deze film over gaat. Ik vond hem ook mwah. Het leek vooral heel veel op Lucy, een film waar Scarlett Johansson ook in speelde. Als je geen interesse hebt in de originele manga of sci-fi films kan ik hem niet aanraden.

Frozen River (2008)

Ik moest deze film kijken voor een college en was heel blij dat we dat moesten. Een hele indrukwekkende film over twee vrouwen die mensen gaan smokkelen om geld te verdienen. De film speelt zich af op het Mohawk reservaat en het is vooral heel interessant om te zien dat er geen grens is tussen Canada en Amerika op dit gebied. Een korte film, maar wel echt een ontzettende aanrader.

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Wat blijft het toch een klassieker. Stiekem is deze film ook echt al heel erg oud, maar dat zie je er niet aan af. Als je deze nog niet gezien hebt, hij staat op Netflix!

The Space Between Us (2017)

The Space Between Us gaat over een jongen die online met een meisje praat. Ze willen elkaar ontmoeten, maar dat gaat een beetje lastig, want hij is geboren op Mars. Ik vond de film enigszins zwak, maar ik kan me voorstellen dat er lezers zijn deze film leuk zouden vinden. Het is echt zo’n typische YA film en misschien een kans geven waard als het verhaal je aanspreekt.

Get Out (2017)

Ik had al zo veel goeds gehoord over deze film… maar het is een horror film. Nou denk ik altijd dat ik een watje ben qua films, maar toch valt het elke keer mee als ik een horror film kijk. Get Out gaat over een zwarte jongen die voor het eerste de ouders van zijn blanke vriendin ontmoet. Terwijl ze eerst heel erg aardig tegen hem zijn, merkt hij al snel dat er iets aan ze niet helemaal klopt. De film is erg spannend en vooral commentaar op de hedendaagse (Amerikaanse) samenleving. Hij was een stuk minder eng dan ik had verwacht, wat voor mij een pluspunt was. Sterker nog, ik denk dat ik de trailer enger vond dan de film zelf!

Welke films hebben jullie de laatste tijd gekeken? Zijn er nog aanraders die ik perse moet kijken? Let me know!

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Loes

  Ik had niet door dat de eerste POTC al zo oud was joh, grappig! Mooie films zitten ertussen!

  7 juni 2017 at 09:54
  • Reply donnadiana

   Ja, oud he? Get Out moet je echt kijken!

   7 juni 2017 at 10:43
 • Reply Nathalie

  oeeeh, get out lijkt me echt een hele spannende film!

  Liefs, Nathalie

  7 juni 2017 at 11:14
  • Reply donnadiana

   Hij was echt heel spannend! Ook een tweede keer kijken waard want ik had heel veel hints gemist.

   7 juni 2017 at 11:17
 • Reply Kimberly

  Oo ja Frozen River! Ik heb die een lange tijd geleden gezien en wilde ‘m laatst weer eens kijken maar was de naam kwijt, door jou weet ik hem nu weer haha. Ik vond het ook een hele indrukwekkende film. Ga hem binnenkort weer kijken met mijn vriend!

  9 juni 2017 at 12:07
  • Reply donnadiana

   Ah, wat fijn dat hem weer gevonden hebt! Echt een prachtige film ja!

   9 juni 2017 at 12:24

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge