Follow:
Persoonlijk

Mijn Omgekeerde Bucketlist

Een tijdje terug schreef Romy over haar omgekeerde bucket list. Ik vond dit zo’n leuk idee dat ik het ook graag wilde gaan doen. Zo maak je jezelf toch bewust dat je al best wel dat dingen hebt bereikt en hebt gedaan! Benieuwd naar mijn omgekeerde bucketlist?

Mijn VWO diploma halen

In principe halen heel veel mensen een vwo diploma. Niet super bijzonder dus. Toch kan ik na al die jaren nog steeds niet helemaal geloven dat ik het gehaald heb. Destijds stond ik er niet zo goed voor qua punten en ging ik met een aantal onvoldoendes de eindexamens in. Het hele jaar had ik nog geen voldoende voor M&O gehaald en bij het eindexamen haalde ik gewoon een 6.7. Na al die jaren vraag ik me nog steeds af of het klopt. Ik ben echt trots dat ik dit toen gewoon allemaal gehaald heb!

Japan bezoeken

Mijn eerste echte grote reis naar het buitenland zonder mijn ouders was toen ik met Jessy naar Tokio ben gegaan. Ik had nog nooit zo ver gevlogen en was nog nooit in een land geweest waar ik de taal niet sprak, maar ook helemaal niks kon lezen. Ik vond het super spannend, helemaal toen ik er achter kwam dat ze in Tokio niet echt adressen kennen en het dus nog wel eens moeilijk kon worden om onze Airbnb te vinden (in het donker… midden in de nacht…). Gelukkig is het allemaal goed gekomen en zou ik weer dolgraag terug willen!

Tokyo Disneyland resort bezoeken

Een beetje dezelfde categorie als Japan, maar toch wilde ik dit graag apart vermelden. Het is mijn absolute droom om alle Disney parken in de wereld te bezoeken. Ik kan dan ook nog steeds niet geloven dat ik in Tokyo Disneyland en DisneySea geweest ben. DisneySea was voor mij echt het hoogtepunt en ik zou zo graag weer terug willen. Wat een prachtig park!

Een abonnement hebben op Disneyland Parijs

Om weer door te gaan met het thema Disneyland, vind ik het toch ook wel heel erg leuk dat ik een abonnement heb gehad op Disneyland Parijs. Dit was niet omdat ik elke maand ga, maar meer omdat ik toen met Loes 6 dagen ben geweest en een abonnement kopen goedkoper was dan kaartjes. Zo hadden we hem er in een keer gewoon al uit! Ik bewaar mijn pasje dan ook zorgvuldig. Hopelijk pak ik in de toekomst ooit weer een abonnement.

Meer dan 15 jaar paardrijden

Ondertussen rij ik al ruim 15 jaar paard, misschien zelfs wat langer. Ik vind het nog steeds leuk om te doen en dit is eigenlijk toch wel een mijlpaal! Ik rij elke week op manegepaarden en al jaren al bij dezelfde manege. Ondertussen heb ik daar al zo veel paarden zien komen en gaan. Ik moet nog even afwachten of ik kan blijven rijden met mijn nieuwe baan, maar ik hoop van wel!

Concerten bezoeken

Door de jaren heen heb ik al redelijk wat concerten bezocht van onder andere Fall Out Boy, Britney Spears, Lady Gaga, Katy Perry, Muse en laatst nog Guns N Roses. Ik heb meestal wel een concert op de planning staan en vind het heel erg leuk om mijn favoriete artiesten in het echt te zien. Grappig genoeg vond ik Britney Spears nog steeds het beste concert, maar dat kwam vooral omdat het zo’n spektakel was. Mijn absolute bucket list concert is toch wel van Kanye West. Helaas is hij al lang niet meer in Nederland geweest. De volgende keer dat hij gaat touren vlieg ik er voor naar Amerika. Ik MOET hier bij zijn!

Opblijven voor de Oscars

Ooit was het mijn droom om midden in de nacht op te staan om de Oscars te gaan kijken. Nu doe ik het al jaren op rij en kijk ik er elk jaar weer naar uit! Film is echt mijn passie en ik vind het zo leuk om gewoon live te kunnen zien wie alles wint. Mijn favoriete jaar was toen Ellen DeGeneres het presenteerde! Dat was toen zo leuk! (Kom op, Brad Pitt die heel schattig aan iedereen pizza uitdeelt om vervolgens zelf een Oscar te winnen #smelt)

Mijn leesdoel na 3 maanden al halen

Dit jaar wilde ik graag 25 boeken lezen. Tegen het einde van vorig jaar had ik lezen helemaal opnieuw ontdekt en ik vond dit wel een mooie uitdaging. Maar toen ging het lezen zo goed dat ik na drie maanden mijn doel al gehaald had. Ondertussen staat de teller op 55 boeken… Geen idee hoe, het voelt ook helemaal niet alsof ik er al zo veel heb gelezen, maar boeiend! Ik vind het leuk en ik ben best trots dat ik het weer zo goed heb opgepakt.

Een studie volgen en afronden die ik echt leuk vind

Amerikanistiek is 100% de goede studie voor mij geweest en ik ben ook zo blij dat ik mijn bachelor heb gehaald en de master aan het doen ben. Het is zo gevarieerd en je mag super veel schrijven. Ik had echt geen andere studie kunnen verzinnen die me beter ligt dan deze. Ook ben ik heel blij dat mijn ouders me altijd gesteund hebben, want het is toch wel een beetje een ‘vage’ studie om te volgen.

Een opgeknapte brommer hebben

Al sinds ik 15 ben heb ik mijn eigen brommer. Deze ben ik samen met papa gaan uitzoeken op Marktplaats en samen gaan ophalen. Vervolgens heeft hij hem voor mij helemaal opgeknapt en een mooi paars kleurtje gespoten. Het is een echte oldtimer en dat vind ik toch wel bijzonder. Ondanks dat ik er niet meer veel op rij vind ik het nog steeds super leuk!

Dat was mijn omgekeerde bucketlist alweer? Wat voor dingen hebben jullie al bereikt en wat voor dingen staan er nog op de bucketlist?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Wat een tof lijstje! Echt een heleboel mooie dingen. Ik wil jouw voorbeeld echt opvolgen qua lezen!
  Loes onlangs geplaatst…Recept – Linguine met Gegrilde GroentenMy Profile

  30 augustus 2017 at 09:39
  • Reply donnadiana

   Het ging na een tijdje opeens zo hard! Had echt de ene na de andere uit zonder er moeite voor te doen.

   30 augustus 2017 at 20:48
 • Reply Madelon

  Wat een toffe dingen heb je al gedaan en bereikt! En wow, 55 boeken.. dan moet ik nog wel eventjes!
  Madelon onlangs geplaatst…5 keer | Talenten die ik zou willen hebbenMy Profile

  30 augustus 2017 at 10:38
  • Reply donnadiana

   Het ging echt vanzelf! Vooral voor het slapen gaan of op momenten dat ik normaal een beetje aan het niksen was pakte ik er lekker een boek bij.

   30 augustus 2017 at 20:49

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge