Follow:
Entertainment, Muziek

Muziek Ontdekking – Post Malone

Technisch gezien is dit voor mij niet echt een ontdekking. Ik ben al een tijdje bekend met Post Malone, maar heb het idee dat hij nog niet super bekend is hier in Nederland. Vandaar dat ik vond dat hij zijn eigen artikel verdiende!

Ik kwam voor het eerst in aanraking met Post Malone door zijn samenwerking met Kanye West op het album The Life of Pablo. Dit liedje is echter niet echt een goede weerspiegeling van de muziek die hij maakt. Sterker nog, ik vind de muziek die hij zelf maakt eigenlijk veel beter!

Post Malone is een 21-jarige rapper uit New York die vorig jaar zijn eerste album heeft uitgebracht. Zijn eerste single was White Iversonpersoonlijk een van mijn minst favoriete nummers op zijn album Stoney. Ondanks dat hij een rapper is kun je redelijk wat verschillende genres terugvinden in zijn album; hip hop, trap en zelfs country is aanwezig. Het feit dat het zo anders is dan de meeste hip hop albums vind ik dan ook zo ontzettend leuk. Post Malone heeft echt zijn eigen muziek en probeert geen artiest te imiteren.

Mijn favoriete nummers op het album zijn Broken Whiskey Glass, Big Lie, Go Flex, Congratulations, Yours Truly, Austin Post, Leave, en de akoestische Feeling Whitney. Vooral de country-achtige nummers spreken mij heel erg aan. De twee genres lijken het tegenovergestelde van elkaar te zijn, maar eigenlijk passen ze heel goed bij elkaar. Op het album zijn ook features van Justin Bieber, Kehlani, 2 Chainz en Quavo te vinden.

Zelfs als hip hop niet echt je ding is kan dit album je toch heel erg verassen. Het is ontzettend sterk qua productie en eigenlijk alleen daarvoor al de moeite waard. 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Ik ken deze artiest helemaal niet, ik ga er eens naar luisteren!

  5 mei 2017 at 11:21
  • Reply donnadiana

   Ik ben benieuwd of je het iets vindt haha

   5 mei 2017 at 11:46

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge