Follow:
Entertainment, Muziek

Muziek Ontdekking – Sigrid #2

Alweer? Ja, alweer! Sigrid verdient gewoon weer een plekje in de muziek ontdekking. Ze heeft namelijk onlangs een EP uitgebracht, waar nog meer mensen naar moeten luisteren.

Sigrid is een Noorse zangeres waar ik eerder over geschreven heb toen ze haar liedje ‘Don’t Kill My Vibe’ uit had gebracht. Dat was op dat moment haar enige liedje. Ik was zo onder de indruk van dat liedje dat ik haar pagina om de zo veel tijd bezocht om te kijken of ze al iets nieuws had uitgebracht. Lang bleef het even stil, maar ondertussen heeft ze een EP uitgebracht, waar ik ook erg van onder de indruk ben. Ze wordt beschreven als de nieuwe Lorde, maar met die vergelijking ben ik het niet helemaal eens. Ik vind ze vooral haar eigen sound hebben. Ze schrijft ook al haar eigen liedjes, wat het alleen nog maar indrukwekkender maakt. Laatst heeft ze bij de talk show van James Corden in Amerika mogen optreden dus ik hoop echt dat ze meer fans krijgt. Want ze verdient het!

Don’t Kill My Vibe

Ter herinnering nog een keertje ‘Don’t Kill My Vibe’, het liedje waar het allemaal mee begon! Het liedje heeft nu ook een hele strakke videoclip.

Plot Twist

Het tweede liedje is ‘Plot Twist’. Dit is misschien wel mijn favoriete nummer. Zo catchy!

Fake Friends

Nog een knaller genaamd ‘Fake Friends’. Vooral de productie van dit liedje vind ik erg sterk.

Dynamite

Het laatste liedje is ‘Dynamite’. Naar deze luister ik het minste, voornamelijk omdat ie akoestisch is. Betekent niet dat het niet een prachtig nummer is. Laat ook meteen zien hoe goed ze live is!

Ik hoop dat er meer mensen naar Sigrid gaan luisteren, want ze is echt ontzettend getalenteerd!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Ik vind dit echt een toffe rubriek! En wat een mooie vrouw is ze trouwens.
  Loes onlangs geplaatst…Review – Mac Extra Dimension Skinfinish in Beaming BlushMy Profile

  26 juli 2017 at 09:27
  • Reply donnadiana

   Ja, vind ik ook! Ze stond geloof ik ook op Glastonbury en ze was zo goed live!

   26 juli 2017 at 09:38

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge