Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

New In: Dr. Martens Viper Pascal

Dr. Martens is mijn favoriete schoenenmerk. Ik had al drie paar, maar vond dat het tijd werd voor nieuwe. Na lang wikken en wegen besloot ik de grijze Pascal Viper laarzen te kopen.

Deze schoenen staan onder alles. Van spijkerbroeken tot jurkjes. Ik heb expres gekozen voor een neutrale kleur zodat ze overal onder kunnen. Het liefst zou ik elke dag Dr. Martens dragen, zelfs in de zomer. Ze zijn gewoon zo ontzettend leuk!

Nu ik aan mijn vierde paar zit weet ik ondertussen dat het inlopen van deze schoenen echt een regelrechte hel is. Ik kan me ook goed voorstellen dat als je ze past in de winkel je ze niet zou kopen omdat ze op dat moment zo verschrikkelijk zitten. Ik ga niet liegen. Het inlopen duurt lang. Ik merk dat ze pas echt na een aantal maanden perfect zitten. Het kost was tijd en het zal pijn doen. Bij mijn eerste paar kon ik na een dagje winkelen een week lang geen schoenen aan vanwege de blaren op mijn hiel. Er zit echter tussen verschillende modellen verschil in materiaal, wat ook weer verschil uitmaakt bij inlopen. Ik heb een paar die gemaakt zijn van suede en die zijn een stuk soepeler dan deze. Na een ruime twee weken van dragen zitten deze echter nog steeds kut en ik verwacht dat het ook nog wel even gaat duren.

Geen schoenen dus die je vlak voor de vakantie kan kopen. Maar ze zijn toch oh zo leuk! Het printje van slangenleer is natuurlijk nep, maar het ziet er nog steeds echt uit. Dit model is ook verkrijgbaar in de kleur rood en blauw, maar zoals ik zei had ik voor grijs gekozen omdat het zo makkelijk te combineren is. De laarzen zijn ideaal in slecht weer en zelfs als het wat warmer is heb ik nooit het idee dat mijn voeten echt oververhit raken.

Dr. Martens zijn niet super goedkoop, maar ze gaan lang mee. Mijn eerste paar heb ik zo’n 6 jaar geleden gekocht en ik zou ze zo nog aankunnen. Het eerste dat slijt is de zool en die zou je misschien nog kunnen laten vervangen. Ik zie ook steeds meer mensen met deze schoenen lopen en vind het zo leuk om te zien dat ze weer helemaal hip zijn.

Deze schoenen zijn op het moment in de aanbieding op de Dr. Martens website voor 105 euro. Je kan ze ook krijgen via anders webwinkels zoals Zalando en Spartoo.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

CommentLuv badge