Follow:
Persoonlijk

November Highlights + Terug van weggeweest!

Ik weet het, ik weet het. Ik heb al een lange tijd niks meer gepost. Ik zat even in een blogdipje en had niet zo veel inspiratie en heb ook plannen om mijn blog enigszins om te gooien. Meer daarover lees je tijdens de November Highlights, met extra veel foto’s!

Ik probeerde dit broodje van de Vegetarische Slager. Ik vind het erg lekker, maar heb gemixte reacties gelezen.

#mood

Samen met mama probeerde ik het nieuwe ontbijtje bij de Hema in Tilburg uit. Erg lekker!

Ik ging een weekendje naar Loes in Maastricht. We aten op haar aanraden bij Dadawan en ik ben enthousiast. Niet duur en het smaakte super!

Spekkoek!

De binnenkant ziet er ook heel erg leuk uit. Jammer genoeg is het wel een beetje rumoerig.

De volgende dag maakte Loes en ik een high tea voor haar verjaardag. We hadden van alles gemaakt, zoals deze arretjescake.

Maar ook scones (die semi-mislukt waren), appeltaartjes, quichjes, sandwiches en nog veel meer!

Pleun vond een bloempot….

Deze leuke telefoon zag in in een winkel in Eindhoven. Jammer genoeg was ie vrij prijzig en nogal onbruikbaar.

Een huis in de buurt had begin november al flink wat kerstversiering hangen. Stel je even voor dat het allemaal ook nog knippert. Heftig.

Ik maakte weer eens sushi. Vooral met krokante kip (huh? Ja, echt!) is mega lekker.

Voor en na! Ik was mijn lange haar beu en knipte even 30cm af. Ik ga het doneren, maar moet nog even een goede envelop vinden.

Ze ontsnapt niet aan mijn knuffels!

Oeps! Ongelukje. Pleuntje was gevallen en had helaas haar pootje gebroken. Gelukkig was ze wel heel erg blij met haar nieuwe Knorretje.

En… een wc rol? Waar VINDT ze deze dingen.

Ik probeerde Yeezy’s te bemachtigen en was door de loting heen gekomen en TOEN WERKTE DE WEBSITE NIET MEER ARGHHHHHHHH. Hier ben ik vier uur mee bezig geweest. VIER. Beetje jammer Adidas.

Op de manege was een speciale dag met allemaal clinics, maar ik kwam vooral voor een nieuwe paardrijbroek want dat was hard nodig. Ik scoorde er drie voor 30 euro en had zo een korting van 90%. Niet slecht!

Ik vind het altijd grappig als er een verkeerd chipje in de zak zit. Nu wist ik gelijk weer dat ringetjes toch wel echt lekkerder zijn.

Eten bij Happy Italy is altijd een goed idee!

Maar waar ben ik nou geweest de afgelopen tijd? Zoals ik zei, zat ik een beetje in een blogdipje en heb daarom ook besloten mijn blog om te gooien. Ik vind het heel erg leuk om te schrijven over boeken, muziek en films en daarom kunnen jullie ook meer van dat soort dingen verwachten! Natuurlijk zal ik ook nog beauty, eten en reis-gerelateerde posts online zetten, maar ik wil vooral meer gaan schrijven over dingen die ik ECHT leuk vind in plaats van dingen die meer ‘op een blog thuis horen’. Hier heb ik dan ook heel veel zin in en ben weer helemaal enthousiast over mijn blog. Hopelijk zijn jullie dat ook 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Jaaa you’re back! Zo leuk! En ik vind je haar nog steeds heel erg mooi.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #41 – Koude dagen & pakjesavondMy Profile

  11 december 2017 at 10:19
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge