Follow:

Over Donna Diana

Hallo! Ik ben Donna, een 22-jarige Amerikanstiek student en tevens groot fan van pop cultuur, reizen en beauty. De moeder van Forrest Gump zei ooit: “Life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.” Deze uitspraak is (naast een iconische film quote) ook van toepassing op mijn blog.

Pop cultuur is mijn leven. Film, muziek, boeken, Disney, Star Wars, Batman, Harry Potter, Game of Thrones, etc., etc. In mijn dagelijks bestaan quote ik het liefst de hele dag mijn favoriete films en ik ga mijn best doen om zo veel mogelijk over entertainment en alles wat erbij hoort te schrijven. Denk aan recensies, mijn favoriete series/boeken/muziek/films, maar ook specifieke tips, of wat juist niet de moeite waard is.

Natuurlijk zal mijn blog uit veel meer bestaan. Reizen, lifestyle, eten, beauty, fashion, persoonlijke berichten. Noem het op en ik zal er iets over schrijven. Een blog over hetzelfde is saai, daarom streef ik ernaar om over zo veel mogelijk verschillende dingen te schrijven. Hierdoor zal er altijd iets voor iedereen tussenzitten.

Share on