Follow:
Lifestyle, Reizen

PLOG – Disneyland Parijs DAG 2

Tijd voor de eerste volledige dag! We begonnen de dag in Disneyland om vervolgens naar de Studios te gaan. We sloten de dag weer in Disneyland af met de avondshow! We hebben lekker veel attracties gedaan en personages ontmoet.

De dag goed beginnen met een ontbijtje. Ik vond het heel fijn dat je bij dit ontbijtbuffet zelf je stokbrood kon snijden. Dan kun je tenminste een beetje redelijke stukken afsnijden. Het yoghurtje klonk lekker maar had een beetje een aparte structuur.

We gingen voor de Extra Magic Hours in Disneyland, maar helaas waren de personages die er stonden al heel erg druk. We gingen een keertje door Buzz Lightyear en besloten daarna richting Walt Disney Studios te gaan om op tijd bij de meet met Belle te zijn.

Maar eerst nog een selfie! Ik had vandaag mijn Shellie May oren op.

Het zou slecht weer worden, maar het viel alles mee! Mooie blauwe lucht.

Na bijna twee uur wachten konden we eindelijk Belle ontmoeten! Ik sta een beetje ver van haar af, maar haar jurk stak nogal uit haha. Ze was ontzettend aardig!

Captain Phasma en de Stormtroopers! Hier ben ik heel rude terugstuurt omdat ik te veel op het pad stond. Ik probeerde alleen een foto te maken…

We lunchte in het park. Ik ging voor een pasta ovenschotel, chipjes en een appel crumble dingetje.

We liepen weer terug naar voren om met Goofy op de foto te gaan.

Het begon net een beetje te regenen, maar het stopte gelukkig snel.

Maar toen zagen we nog meer personages! Remy en Emile van Ratatouille, Gepetto en Pluto! Het was een beetje zielig, want niemand wilde met Gepetto op te foto, dus deden wij dat maar.

Knuffels met Pluto!

Stiekem vind ik deze meets nogal stressvol. Je hebt dan ouders die hun kinderen echt naar voren duwen. Je moet echt brutaal zijn om niet overgeslagen te worden.

We gingen nog even terug naar het hotel omdat we tot laat wilde blijven voor het vuurwerk. We kochten al wat dingetjes zodat we die meteen mee konden nemen.

Daarna gingen we dineren bij Rainforest Cafe! Hier zit je heel erg leuk in de jungle omringd door dieren. Ook gaat het af en toe onweren.

Ik ging voor fajita’s waar niet geheel onverwacht maar toch wel KORIANDER OVERHEEN ZAT. Ik haat koriander zo hard. Veel mensen vinden het naar zeep smaken, maar voor mij smaakt het meer naar metaal? Gelukkig moest ik de fajita’s zelf nog maken, dus kon ik de koriander er af peuteren. Gadverdamme zeg.

Loes en ik deelde een toblerone taart omdat we toch allebei aardig volzaten, maar je natuurlijk niet weg kan gaan zonder toetje.

We gingen het park weer in en ik zag dat Hyperspace Mountain niet zo’n lange wachttijd had. Hij was nog maar recentelijk open met de vernieuwde overlay. Normaal ben ik wel een Star Wars fan (duh) maar sinds ik ook een Jules Verne fan ben en dat het originele thema was… wil ik die liever terug.

Dit is ook te zien in mijn attractiefoto #notimpressed (nee even serieus, ik zat naast een vreemde man en wilde me een beetje inhouden waardoor ik me misschien net iets te erg in had gehouden)

Nog een laatste rondje van attracties! Phantom Manor, Big Thunder Mountain, Star Tours, alles wat geen lange wachtrij had hebben we nog een keer meegepakt.

Wachten op de nieuwe show Illuminations. Ik heb hier geen foto van gemaakt omdat ik er zelf van wilde genieten. Helaas vind ik die avondshows altijd een beetje deprimerend. Je zit een uur te wachten, denkend dat je een redelijk plekje hebt en vervolgens gaan massaal alle kinderen op de schouders zodat je niks meer ziet. “Kom eerder dan,” zou je kunnen zeggen. Ja, sorry. Ik vind meer dan een uur wachten op een vuurwerk show het niet echt waard… Ik ben blij dat ik hem in ieder geval een keertje gezien heb.

Dat was dag twee al weer! Het was een vermoeiende dag, maar gelukkig was het weer een stuk beter dan voorspeld! We hebben lekker veel personages kunnen ontmoeten en dat konden we doorzetten tot de volgende dag! Tot snel!

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Sarah

  Ik heb hetzelfde gevoel over het meeten van Disney figuren. Je krijgt er stress van omdat er zoveel ouders met kinderen staan te roepen, en je dan bijna een schuldgevoel krijgt omdat je die kindjes niet voor laat gaan. Terwijl jij eigenlijk misschien al langer staat te wachten. Heel vervelend!

  14 juni 2017 at 14:46
  • Reply donnadiana

   Ik snap het helemaal! Ergens moet je die kindjes voor laten gaan, maar aan de andere kant vind ik het ook heel leuk en heb er genoeg geld voor betaald! We moeten gewoon wat brutaler zijn!

   14 juni 2017 at 16:50

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge