Follow:
Lifestyle, Reizen

PLOG – Disneyland Parijs DAG 3

De derde dag alweer! We maakte ons klaar voor een lange dag in het park. We kwamen veel personages tegen, waaronder een hele enge en gingen vooral in een hoop attracties. Ook probeerde ik de blauwe popcorn (ja, BLAUW) en lichtgevende cocktails (ja, LICHTGEVENDE). Benieuwd?

De dag weer beginnen met een ontbijtje. Zijn jullie ook altijd de eerste dag super enthousiast bij een ontbijtbuffet en vervolgens weet je op dag twee al niet meer wat je eigenlijk moet pakken…

Mooie lucht in Fantasyland! We deden een paar attracties, waaronder Dumbo.

En de draaimolen! Ik wilde hier al zo lang in, maar het was niet echt heel erg de moeite waard. Het was vooral heel kort en de paarden waren zo HOOG. Het was gewoon serieus even stress hoe je er op moest klimmen.

Rondje wandelen door Frontierland. Het begon al aardig druk te worden.

Weer een keertje in Phantom Manor!

Kijk deze schattige oude Cola flesjes die je kan zien in een van de etalages. Ik hou van dit soort oude dingen.

We gingen lunchen bij Casey’s Corner. Ik ben echt dol op de hotdogs die ze verkopen en zou ze bijna elke dag willen eten.

Lekker!!!

Op de foto met King Louie! Hier stond gelukkig amper een rij voor.

Het prachtige kasteel. Ik vind dit altijd zo’n leuke hoek voor een foto. Lijkt net alsof het in de woestijn is.

Op weg naar Discoveryland kwamen we Stitch tegen! Hij was zo klein, ik moest echt al een beetje bukken en nog was ik een kop groter.

Ik wilde sinds Tokio heel graag een popcorn bucket en vond deze heel leuk. Helaas kreeg ik er eerst eentje die al best wel kapot was. Gelukkig waren de cast members heel lief en kreeg ik meteen een nieuwe. Met blauwe popcorn!

Close-up. Waar smaakt dat nou naar? Gewoon, zoete popcorn. Je kreeg er wel een hele blauwe tong van. Ik zag ook mensen met echt helemaal blauwe lippen en vingers, maar ik vraag me een beetje af hoe zij eten…

Op de foto met Merida! Ik vond ze ontzettend leuk. Ze stelde heel veel vragen, waardoor ik even in de stress schoot want hier was ik niet op voorbereid. Ik vind het fijn als personages zelf veel kletsen, ik weet namelijk nooit wat ik tegen ze moet zeggen.

Met de lieve Donald!

We hadden fastpasses voor Star Tours dus we konden lekker snel doorlopen.

En Darth Vader… Wat een drama. Hij was zo eng en om het nog erger te maken praatte hij ook nog. We durfde niet apart met hem op de foto te gaan en hebben het zo alleen snel samen gedaan. We zijn bijna gillend weggerend. Zegt hij vervolgens ook nog: “Do not underestimate the power of the Force!”

Ik wist echt niet wat ik moest antwoorden behalve: “I won’t!!!!”

#doei

We deden weer wat attracties en gingen snel tijdens de parade een plekje zoeken om te eten. Wij geven niet zo veel om de parade en nu is het overal nog lekker rustig. We aten bij Hakuna Matata restaurant. Hier kun je fijn buiten zitten.

We gingen een drankje doen in het Disneyland Hotel. Iets wat al lang op onze wishlist stond. Ik kwam er hier achter dat ik best wel verbrand was. Hoe dan?!

We zaten in Cafe Fantasia. Het Disneyland Hotel is heel mooi en erg sjiek. Ook niet goedkoop om te drinken, laat staan om te verblijven.

We gingen allebei voor een Glowtini! Ze waren erg prijzig, maar je mag het ijsklontje houden. Deze was overigens gewoon van plastic gemaakt met een lampje er in, maar heel leuk in de vorm van een ster.

Afscheid nemen van het Disneyland Hotel. Vroeger verbleven wij hier nog wel eens, maar tegenwoordig is het bijna onbetaalbaar. Toch zou ik hier heel graag weer willen slapen…

Dat was het alweer! We waren echt kapot. We zijn zeker 12 uur in het park geweest en dat is toch vermoeiender dan verwacht. Morgen is alweer de laatste dag!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Loes

  Dit was echt zo’n leuke dag! Behalve jouw verbrandde gezichtje natuurlijk haha..

  9 juni 2017 at 10:04
  • Reply donnadiana

   En dat nog zonder zon ook… Volgende keer toch maar gewoon altijd zonnebrand meenemen.

   9 juni 2017 at 11:34
 • Reply Kimberly

  Wat een leuke dag zeg! Tof ook die oude cola flesjes, daar hou ik ook wel van 😀 Wel balen dat je was verbrand. Ik ben zelf nog nooit in Disney geweest maar hopelijk in de toekomst wel een keertje!

  9 juni 2017 at 12:10
  • Reply donnadiana

   Het is zo leuk! Kan het echt aanraden. Al die kleine details maken het zo speciaal.

   9 juni 2017 at 12:25
 • Reply Rebecca

  Wat een onwijs leuke foto’s! Zelf ben ik nog nooit in Disneyland Parijs geweest en wil er zooo graag eens heen.

  11 juni 2017 at 12:04
  • Reply donnadiana

   Je moet het zeker doen! Ik ben er al ontelbaar vaak geweest en het blijft zo leuk!

   12 juni 2017 at 11:53
 • Reply Sarah

  Oh, mooie foto’s. Ik krijg er gelijk zin van om terug naar Disney te gaan 🙂 En die Stich. Zo schattig. Ik heb hem nog nooit gezien in het park. Hij is écht klein. Leuk!

  14 juni 2017 at 14:44
  • Reply donnadiana

   Klein he!!! Echt bizar bijna! Ik was hem ook nog nooit tegen gekomen maar wist dat hij er de laatste tijd wel eens was. We hadden echt geluk!

   14 juni 2017 at 16:49

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge