Follow:
Beauty, Fashion, Fashion & Beauty

Primark, Kruidvat en AliExpress Shoplog

Een aantal dagen geleden ben ik bij de Primark geweest, waar ik weer een paar dingetjes heb kunnen scoren. Vandaag ging ik ook nog naar de Kruidvat én kwam een van mijn AliExpress telefoonhoesjes binnen! Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Ik laat het jullie zien in deze shoplog!

Enkelsokken – €3,-

Om een of andere reden raak ik altijd mijn witte enkelsokken kwijt. Ik denk dat mama ze steeds aan mijn broertje geeft en vervolgens blijf ik ze maar kopen. Hopelijk krijg ik deze wel weer terug nadat ik ze in de was gooi.

Tandenborstels – €1,-

In de vakantieperiode vind ik deze tandenborstels heel erg handig. Ik neem ze mee op reis en laat ze daar lekker achter. Vijf voor een euro is natuurlijk een koopje.

Cucumber Facial Cleansing Wipes – €1.50 voor twee

Deze cleansing wipes kocht ik de vorige keer ook al. Ze bevielen zo goed dat ik weer een pakje haalde. De geur is heerlijk fris!

Zwart Hemd – €2,30

Op het kaartje staat dat ze 2 euro 30 zijn, maar als ik me goed herinner waren deze hemdjes nu afgeprijsd tot €1,60. Ik vind deze altijd heel erg handig. Eigenlijk wilde ik er maar twee, maar bij thuiskomst zag ik dat er per ongeluk drie had gepakt. Oh well.

Enkellaarsjes – €19,-

En dan nu het hoogtepunt! Deze schoenen en kon ze niet laten hangen. Ik hou wel van een ‘heftigere’ schoen en dit kan echt je outfit afmaken. Ik had nog meer kleding willen kopen, maar alles wat ik meegenomen had in de paskamer viel zo ontzettend tegen. Dan maar deze schoenen als troost!

Tea Tree Oil – €1.99

Ik heb al een tijdje last van onzuiverheden op mijn huid en Loes zei dat ik dit spul eens moet proberen. Nou, voor die prijs probeer ik het graag. Misschien dat ik ooit nog een review ga schrijven!

Tea Tree Scrub – €1.99

Naast de olie zag ik ook deze scrub. Voor twee euro kon ik deze niet laten liggen. Ben heel erg benieuwd hoe me dit gaat bevallen.

Super Lash Serum – €9.99

Na al die lovende reviews ga ik er ook aan geloven. Vandaag ga ik beginnen met de serum te gebruiken en ben heel erg benieuwd of ik verschil ga merken! Ik heb al redelijk lange wimpers, maar in dit geval geldt meer is meer, toch?

Toy Story iPhone Hoesje – €2,-

Hoe leuk is dit hoesje? Ik heb er al zo lang naar lopen kijken op AliExpress maar heb hem nu eindelijk maar besteld. Ik heb hem na een weekje ongeveer binnen, wat zeker niet slecht is voor AliExpress. De kwaliteit ziet er ook erg goed uit. Ik ben er heel erg blij mee!

Zo, dat was alles weer voor deze shoplog! Zoals ik zei had ik bij de Primark meer willen kopen, maar helaas viel alles een beetje tegen en bleef het bij een paar handige dingen. Ik ben toch erg blij met mijn schoenen. Wat vonden jullie?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Loes

  Leuke (en handige!) items! Ik ben vooral heel benieuwd naar wat je van de tea tree lijn vindt, ik heb ‘m zelf nog nooit geprobeerd maar hoor altijd veel positieve dingen!
  Loes onlangs geplaatst…New In – Haarbandjes van AliExpressMy Profile

  14 juli 2017 at 10:08
  • Reply donnadiana

   Er komt zeker nog een keer een recensie over! Ben tot nu toe erg tevreden.

   16 juli 2017 at 20:23
 • Reply Madelon

  Oh wat een toffe laarzen en leuk telefoonhoesje! Dat probleem met de enkelsokjes herken ik trouwens heel erg. Het is net als met haarelastiekjes, ze verdwijnen waar je bij staat.
  Madelon onlangs geplaatst…One down, one to go!My Profile

  14 juli 2017 at 11:26
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Ja, he? Ik denkt dat mama gewoon steeds denkt dat het sokken van mijn broertje zijn :’)

   16 juli 2017 at 20:16
 • Reply Daniëlle

  Wat zijn die laarsjes gaaf ! Heel mooi.

  15 juli 2017 at 17:50
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Ik vond ze ook heel grappig! Een keer wat anders.

   16 juli 2017 at 20:15
 • Reply Sandra

  Die zwarte topjes van de Primark zijn echt top! Daar heb ik er ook een lading van in mijn kast liggen, hihi. Ik draag ze altjjd standaard onder shirtjes, dus heb ze elke dag aan! Leuke en handige dingen heb je gekocht. 🙂

  16 juli 2017 at 11:10
  • Reply donnadiana

   Ze zijn fijn he? Ik heb ze ook altijd aan! Helemaal omdat bijna alle kleding tegenwoordig door lijkt te schijnen…

   16 juli 2017 at 20:14
 • Reply Irene

  Jaaa die schoentjes zijn prachtig!
  Irene onlangs geplaatst…Boeken die ik deze zomer wil lezenMy Profile

  16 juli 2017 at 22:33
  • Reply donnadiana

   Dankjewel!!!

   18 juli 2017 at 11:50

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge