Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

Primark Shoplog #1

Ik ging een tijdje geleden weer eens langs de Primark. De laatste tijd kom ik er niet meer zo vaak, maar ik vind het nog steeds leuk om er een keer binnen te lopen. Ik ging eigenlijk voornamelijk voor sportkleding, maar kon niks leuks vinden. Gelukkig vond ik nog een aantal andere dingen die wél leuk waren!

Het lijstje begint met de “saaiste” dingen. Ik kocht twee pakken reinigingsdoekjes voor 1,50. Ik vind het fijn om deze te hebben en ze zijn ook handig om mee op reis te nemen. Ze doen het echt prima voor deze prijs. Aanrader!

Ik weet niet waar mijn sokken steeds blijven, maar ik raak ze altijd kwijt. Ook heb ik meer hoge sokken en had ik nog wat sneaker sokken nodig. Deze waren 3 euro.

TOY STORY SOKKEN?! En in de aanbieding! Voor die prijs neem ik er gewoon twee mee.

Als ik naar Disneyland ga koop ik altijd een leuke nieuwe pyjama. Je weet dat als ik Toy Story zie ik het moet kopen. Helaas hadden ze het shirt alleen nog in een S, maar hij is zo breed en lang dat dit eigenlijk al goed is. Het shirt was 7 euro.

Ik ben helemaal into band shirts de laatste tijd. Guns N Roses is een groot favoriet en ik ga ze in juli ook echt zien. Use Your Illusion is mijn favoriete album, dus dit shirt moest ik meenemen. Ook zitten er gaatjes in de stof, wat ik altijd een leuke toevoeging vind. Hij is wat lang, maar ik draag hem toch in mijn broek. Hij kostte 10 euro.

En als laatste kocht ik dit (nep) leren jasje. Hij was maar 14 euro en ik vond het model heel erg leuk. Deze jasjes staan overal bij en ik wil hem dan ook een beetje als “zomerjas” gebruiken. Ik heb nu een echt leren jasje en die is snel heel warm.

Dat was het alweer! Hebben jullie onlangs wat gekocht bij de Primark?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Loes

  Je sokken zijn goed van pas gekomen! Ik vind het soms best jammer dat ik nooit meer bij Primark kom..

  24 mei 2017 at 10:11
  • Reply donnadiana

   Ik ga ook steeds minder jammer genoeg

   24 mei 2017 at 13:56
 • Reply Johanne

  Leuke spullen! Ik raak mijn sokken ook constant kwijt ? ik ga zaterdag denk ik weer!

  24 mei 2017 at 20:24
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Ja, het ligt echt aan de wasmachine, dat moet! Of in ieder geval deels, haha. Veel shop plezier!

   25 mei 2017 at 15:54
 • Reply Laura - LvanR

  Hee met dat leren jasje heb ik ook nog in mn handen gestaan! Maar niet meer geprobeerd uiteindelijk. Ik heb hier ook een sokkenmonster! Geen idee waar dan weer de wederhelft is van een sok, ik koop nu vaak gewoon nog maar 1 kleur, dan past alles bij elkaar. Ben wel benieuwd naar die facewipes, heb nog goedkope nodig om m’n swatches mee weg te halen.

  25 mei 2017 at 20:47
  • Reply donnadiana

   Eigenlijk moet ik ook maar gewoon dezelfde kleur kopen, maar ik heb zo’n zwak voor leuke sokken! De facewipes heb ik getest en zijn prima! Halen mijn make-up goed weg en ze ruiken heel erg fris!

   26 mei 2017 at 11:29
 • Reply Sandra

  Haha wat een leuke Toy Story sokken heb je gekocht! Ik lees altijd bij iedereen dat ze sokken kwijtraken, naar ik heb dat dus echt nooit. Wat zal ik anders doen? :’)

  25 mei 2017 at 20:53
  • Reply donnadiana

   Wat is je geheim?! Ze verdwijnen bij mij echt met bosjes.

   26 mei 2017 at 11:29
 • Reply Esra

  Dat jasje is zo leuk, veel plezier met je gekochte items! X

  26 mei 2017 at 01:53
  • Reply donnadiana

   Dankjewel voor je reactie! 😀

   26 mei 2017 at 11:29

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge