Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

Primark Sportkleding Haul + Gymshark Ervaring

Vandaag deel ik met jullie de sportkleding die ik erg goedkoop heb kunnen scoren bij de Primark! Daarnaast deel ik meteen de aanleiding van deze aankopen, namelijk een rampzalige bestelling bij Gymshark…

Laten we bij het begin beginnen: Gymshark. Al een lange tijd zat ik te kijken naar de prachtige sportbroeken die ze hebben bij Gymshark. Ik hoorde en las ook alleen maar positieve verhalen over het merk. De broeken zouden hemels zijn en bovendien zie je alle #fitgirls er ook mee rondlopen. Ik besloot samen met een vriendin een bestelling te doen om gratis verzending te krijgen…. alleen was de verzending al een ramp. Om eerlijk te zijn is dit niet de schuld van Gymshark zelf, maar ons pakketje was kwijtgeraakt en bleek over de schutting gegooid te zijn bij de buren. Fijn. Bedankt. Tot overmaat van ramp zat de broek BELACHELIJK RAAR. De broek accentueerde mijn bekken op een hele vreemde manier ook bij mijn benen zat het niet goed. Het was zo erg dat ik de broek zelfs niet in huis zou willen dragen. Ik besloot het terug te sturen en dat kostte me maarliefst 10.77. Ja. Bijna 11 euro om een broek te passen. Gelukkig is het met het geld terugstorten allemaal goed gegaan, maar bestellen bij Gymshark doe ik dus nooit meer…….

(overigens is het ook heel raar dat 80% van de kleding op de website uitverkocht is. Waarom laten ze het er op staan als het uitverkocht is?)

Maar oke, genoeg gepraat. Bij de Primark heb ik mijn kleding natuurlijk wel kunnen passen voordat ik het hoefde af te rekenen en hier heb ik heel erg goed kunnen slagen. Er zit zelfs een broek bij die gewoon min of meer een dupe is van een Gymshark broek…. voor 1/5 van de prijs. Laten we beginnen!

De eerste sportbroek die ik kocht was dan ook een Gymshark knock-off. Ze hebben daar broeken met een ombre-effect bij de pijpen, maar ook deze broeken bleven maar op uitverkocht staan. Dit is een ‘Shaping legging – Waist shaping’ en ik moet zeggen dat de broek ook echt super flatterend is. Het materiaal is erg fijn en de broek schijnt niet door. Deze sportbroek was €11,-.

Daarbij kocht ik dit blauwe shirt die matcht met de blauwe broekspijpen. Ik heb al meer van dit soort shirtjes en ze zijn erg fijn. Ze zijn gemaakt van dat materiaal wat super snel droog is. Ideaal voor tijdens het sporten. Dit shirt was maar €4,-.

Het volgende shirt matcht per ongeluk ook met de broek, wat natuurlijk alleen maar fijn is! Het materiaal is echter heel anders als van het vorige shirt en voelt heel erg zacht aan. Het shirtje was ook iets duurder en kost €6,-.

Nog een simpele grijze broek! Deze zat zo fijn dat ik die wel mee moest nemen. Ik vond de reflecterende delen bij de broekspijpen ook leuk. De broek is gemaakt van een zachter stofje en niet zo zeer van dat typische legging-spul. Deze sportbroek was wederom €11,-.

Ik vond per ongeluk in de rekken dit shirt die exact matcht met de broek. Het heeft een open rug, zoals je ziet op de foto en ik vond het ook fijn om iets erbij te hebben met lange mouwen. Dit shirt was in de aanbieding voor maar €3,-!

Als laatste nam ik ook dit shirt mee! Ik hou van doorzichtige stukjes, maar bij dit shirt is het nog best subtiel. De mouwen, een stukje op de rug en twee kleine vlakken in je zij zijn doorzichtig met een soort gaas. Het shirt is gemaakt van dat gladde materiaal en kleed heel mooi af. Het kostte me €9,-

In totaal heb ik nu voor de prijs van één Gymshark broek, twee broeken en vier shirts. Niet slecht! Dit is de perfecte motivatie om het sporten weer goed op te gaan pakken!

Hebben jullie wel eens sportkleding van Gymshark besteld? Of koop je het liever goedkoper bij winkels zoals de Primark?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Iris - Thebeautymagazine.nl

  Ik heb ook sportkleding van de Primark. En ik vind het best mooi en fijn. Deze sportkleding ziet er ook goed uit! Lekker betaalbaar ook!

  19 maart 2018 at 08:00
  • Reply donnadiana

   Voor de prijs is er helemaal niks mis mee, nee! Helemaal na die Gymshark aanfluiting… Stom dat een broek van 11 euro beter zit dan die van 54!

   20 maart 2018 at 09:40
 • Reply Loes

  Ik vind je kleding van Primark er echt tof uit zien, wil ik ook eens proberen! Enne je Gymshark ervaring houdt me nogal tegen.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #55 – Gezellige zaterdag & beauty aankoopjesMy Profile

  19 maart 2018 at 11:51
  • Reply donnadiana

   Ja, ik ga er ook niks meer bestellen…

   20 maart 2018 at 09:40
 • Reply Eveline Fleur

  Wat een mooie sportitems! Ik kende Gymshark nog niet, maar ik zal daar nu ook nooit bestellen haha. Ik vind het zo’n afknapper als het verzenden lang duurt of het retourneren zo moeilijk gaat. Dan bestel ik het wel bij een ander waar het wel makkelijk is. Anyway veel sportplezier met deze mooie items! 🙂

  20 maart 2018 at 09:11
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Het stomme was dat er nergens stond aangeven dat het zo duur zou zijn. Sterker nog, de verwoording deed er een beetje op lijken alsof het retourneren gratis was… Zo’n domper!

   20 maart 2018 at 09:41

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge