Follow:
Entertainment, Film

September in Film

Door mijn nieuwe baan blijft er helaas niet zo veel tijd over om films te kijken. Toch heb ik er een aantal gekeken die ik met jullie ga delen!

Baby Driver (2017) – 

Ik keek al heel lang naar deze film uit en had eindelijk de tijd om hem te kijken. De film gaat over Baby, een jongen die heel erg goed kan auto rijden en door omstandigheden in het criminele circuit terecht komt. Doordat ik zo’n hoge verwachtingen had van de film viel ie ietsje voor me tegen. Desalniettemin is het een van de betere actie films die ik in lange tijden heb gezien!

Bekijk de trailer hier.

The Lost City of Z (2016) – 

Nog een film waar ik lang naar uitkeek. Sinds Sons of Anarchy ben ik groot fan van Charlie Hunnam. Deze film vertelt het verhaal van Percy Fawcett die opzoek gaat naar de stad Z die zogenaamd niet zou bestaan. Wat ik vooral heel erg mooi vond was het respect waarmee de film de volkeren behandeld die Fawcett tegenkomt. Ze worden nooit neergezet als primitievelingen maar zelfs het zogenaamde geciviliseerde Engeland kan veel van ze leren. Een wat langzamere film, maar wel prachtig opgenomen.

Bekijk de trailer hier.

Buried (2010) – 

Deze film had ik al een keer eerder gezien. Ik was toch een hoop vergeten, dus dat maakte niet uit. Het verhaal is heel simpel, het gaat over een man die levend begraven is in Irak. We volgen hoe hij weg probeert te komen en dat is natuurlijk heel spannend. De film is niet super lang, maar dat is ook wel eens fijn. Een redelijk simpele maar wel goede film.

Bekijk de trailer hier.

The Big Sick (2017) – 

Ik ken Kumail Nanjiani voornamelijk van Silicon Valley en was dan ook erg benieuwd naar zijn film. De recensies waren super goed, maar helaas vond ik de film tegenvallen. Het gaat over Kumail en Emily die ondanks andere culturele achtergronden verliefd worden. Maar dan raakt Emily in een coma, wat hun relatie erg op de proef stelt. Het is allemaal echt gebeurd, maar toch vond ik de film een beetje… saai.

Bekijk de trailer hier.

Kingsman: The Golden Circle (2017) – ☆☆☆

Een volledige recensie van deze film kunnen jullie hier lezen. De film is een vervolg op de eerste Kingsman film. We maken kennis met de Amerikaanse Kingsman: De Statesman. Julianne Moore is de nieuwe schurk en het verhaal speelt zich dit keer in Amerika af. Nu ben ik sowieso al niet zo’n Kingsman fan, maar ik moet wel toegeven dat de film heel erg strak in elkaar zat.

Bekijk de trailer hier.

Gaga: Five Foot Two (2017) – ☆☆☆

Vroeger was ik erg fan van Lady Gaga. Ik heb haar destijds ook live gezien, maar mijn interesse zwakte de laatste tijd een beetje af. Toch was ik erg benieuwd naar haar documentaire en was positief verrast.

De documentaire laat vooral haar problemen met fibromyalgie zien. Dit is af en toe best heftig. Ook de gedeeltes in de studio en rond de Superbowl vond ik leuk om te zien. Al met al een prima documentaire als je enige interesse in Lady Gaga hebt.

Bekijk de trailer hier.

 Welke films hebben jullie allemaal gekeken deze maand?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Oui Nathalie

  The lost city of Z vind ik ook een hele mooie en toffe film:-)
  Liefs, Nathalie

  3 oktober 2017 at 09:08
  • Reply donnadiana

   Ja, leuk he? En Charlie Hunnam is nooit verkeerd om naar te kijken!

   3 oktober 2017 at 17:54
 • Reply Loes

  Ik heb ze nog geen van allen gezien! Over Baby Driver heb ik wel veel positiefs gehoord. En ik ben heel nieuwsgierig naar de docu over Lady Gaga!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #31 – Matchy Matchy & Herontdekte HaarstijlMy Profile

  3 oktober 2017 at 09:52
  • Reply donnadiana

   Ja, ben echt benieuwd wat je gaat vinden!

   3 oktober 2017 at 17:54
 • Reply Madelon

  Ik ben echt heel nieuwsgierig naar Baby Driver en The Lost City of Z!

  3 oktober 2017 at 10:40
  • Reply donnadiana

   Ze waren beiden echt tof!

   3 oktober 2017 at 17:55
 • Reply Nancy

  Ik wil naar The Kingsman!

  3 oktober 2017 at 12:00
  • Reply donnadiana

   Ik denk dat je die heel leuk gaat vinden!

   3 oktober 2017 at 17:55
 • Reply Marloes

  Oh ik dacht dat ik de enige was die The Big Sick saai vond, haha! Ik ben wel heel benieuwd naar Baby Driver.

  4 oktober 2017 at 11:21
  • Reply donnadiana

   Ik vond hem zo standaard eigenlijk. Niks bijzonders!

   5 oktober 2017 at 07:27

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge