Follow:
Fashion, Fashion & Beauty, Lifestyle

Shoplog – Mijn vakantie aankopen!

Bij een reisje naar Engeland hoort natuurlijk een shoplog! Omdat ik met familie ben gegaan heb ik niet super uitgebreid kunnen winkelen, maar daar was mijn portemonnee wel blij mee. Als hoogtepunt heb ik toch ontzettend gave regenboog glitter Dr. Martens schoenen kunnen kopen. Ja. Regenboog. Glitter. Lees snel verder als je benieuwd bent!

Sharpies – WHS Smith

Op een van de eerste dagen kwam ik deze Sharpies tegen bij WHS Smith. Ik wil al super lang heel graag Sharpies en voor 7.99? Die neem ik mee! Je moest er echter wel iets bijkopen, anders waren ze 17.99. Nou kon ik helemaal niks vinden wat ik ook wilde hebben en een beetje betaalbaar was. Totdat ik snoepjes zag hangen. En ja hoor, die mochten ook gewoon! Ik kocht er een zakje chocola van Cadbury’s bij voor 1 pond. Yes! Ik ben heel benieuwd hoe ze schrijven. Eigenlijk vind ik ze er al heel leuk uitzien en heb ik ze ook semi daar voor gekocht…

Peter Pan Tsum Tsums

Er zijn weinig dingen die ik spaar, maar tsum tsums vind ik altijd leuk om te kopen. Het zijn Japanse Disney knuffeltjes die je kan opstapelen en volledig nutteloos zijn. Maar wat zijn ze schattig! Ik was vergeten dat ze ook tsums verkochten bij Clifton’s en nam deze daar mee.

Wallace & Gromit Ovenwant

In een groot winkelcentrum in Bristol liepen we tegen een Wallace & Gromit/Shaun the Sheep winkel. Ik had geen idee dat het bestond, maar wat was het leuk! Ze hadden ook verschillende lijnen voor ‘volwassenen’ en ik wilde eigenlijk alles wel meenemen. Uiteindelijk gingen we alleen voor deze ovenwand omdat ze zo handig zijn en in Nederland vaak heel duur. Het is zo’n ding die aan elkaar vast zit, veel handiger dan twee losse wanten.

Flamingo Mok van Gisela Graham

Ik zag deze mok in een klein winkeltje in Cheddar en MOEST ze hebben. Ik heb er twee van meegenomen en vind ze onwijs leuk. Ze zijn van het merk Gisela Graham, waar ik nog nooit van gehoord had. Het merk heeft meer van dit soort leuke dingen en is echt de moeite waard om een keer naar te kijken.

Dr. Martens Glitter Schoenen

En dan nu het hoogtepunt. Kijk dan hoe mooi! Ik zag ze in de etalage bij Schuh en wist dat ik ze meteen moest kopen. Ik hou heel erg van Dr. Martens schoenen en vind het juist leuk als ze wat ‘heftiger’ zijn. Onder een simpele spijkerbroek staan ze ontzettend mooi en ik ben zo blij dat ik ze gekocht heb.

Nog een detail shot. De glitters zijn er echt ‘opgeplakt’. De schoen voelt dan ook ruw aan, maar geeft amper af. Ik heb geen idee hoe lang de glitters blijven zitten, maar het meisje in de winkel gaf aan dat ik het niet hoefde in te spuiten, dus ik neem maar aan dat ze gelijk heeft, haha. Wat een blikvangers zijn het in ieder geval!

Een korte shoplog, maar desalniettemin ben ik blij met mijn spulletjes! Wat vinden jullie het leukste?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Iris

  Wat leuk dat je naar Engeland bent geweest! Daar wil ik ook echt nog een keertje heen! Je hebt echt gave spullen gekocht. Heel tof die schoenen!

  16 augustus 2017 at 07:51
  • Reply donnadiana

   Het is echt mijn favoriete vakantieland! Dankjewel!

   16 augustus 2017 at 08:28
 • Reply Marloes

  Ooh die schoenen! Heel gaaf! Misschien leuk om er een keer een outfit-post mee te doen? En die mok is inderdaad ook geweldig 🙂

  16 augustus 2017 at 09:26
  • Reply donnadiana

   Oh, ja! Goed idee! Even bedenken of ik een kleurrijke locatie kan verzinnen.

   16 augustus 2017 at 09:55
 • Reply Loes

  Leuke aankopen! Je mok is, natuurlijk, mijn favoriet.
  Loes onlangs geplaatst…Kijkende Loes #5My Profile

  16 augustus 2017 at 10:47
  • Reply donnadiana

   Haha, ik dacht al wel dat je die leuk zou vinden!

   16 augustus 2017 at 10:57
 • Reply TypischKim

  Wat een leuke aankopen! Ik vind vooral de schoenen heel gaaf!

  16 augustus 2017 at 11:44
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! 😀

   16 augustus 2017 at 13:25
 • Reply Chelsey

  Die schoenen zijn gaaf zeg! Ik ben ook benieuwd naar wat jij van de Sharpies vindt. Ze lijken mij wel fijn!
  Chelsey onlangs geplaatst…Gran Canaria dag 3 & 4 | VakantiekiekjesMy Profile

  16 augustus 2017 at 20:16
  • Reply donnadiana

   Ik moet toegeven dat ik ze nog steeds moet proberen… Morgen maar even doen!

   16 augustus 2017 at 20:28
 • Reply Joanne

  Zo jaloers op je Docs!!

  17 augustus 2017 at 00:32
 • Reply Irene

  Die schoenen <3 Wil er ook wel een outfitje mee zien ^^
  Irene onlangs geplaatst…642 Things to write aboutMy Profile

  17 augustus 2017 at 20:43
  • Reply donnadiana

   Dankjewel!! Ik ga eens kijken of ik iets kan verzinnen dat outfit post waardig is!

   17 augustus 2017 at 22:50
 • Reply Nicole

  Wat een mega geweldige shoplog. Die sharpies zijn zo geweldig! Ik ben er dol op. Ook hele leuke mokken.

  21 augustus 2017 at 16:29
  • Reply donnadiana

   Ik moet ze nog gebruiken! Maar ben er toch heel blij mee. Morgen even proberen.

   21 augustus 2017 at 19:24
 • Reply Anna

  Wat veel leuke aankopen! Die glitter boots zijn echt heel gaaf 🙂

  28 augustus 2017 at 13:01
  • Reply donnadiana

   Dankjewel Anna! 🙂

   29 augustus 2017 at 08:14

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge