Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #12

Deze week deed ik het lekker rustig aan en kwam ik bij van de week ervoor. Ik werkte aan een paper en ging een aantal keer lekker lunchen in het dorp. Benieuwd?

Maandag 20.3

Ik had mezelf een dagje vrij gegeven en keek voornamelijk series, want die worden allemaal heel handig op zondag in Amerika uitgezonden. Ik lunchte met twee Italiaanse bollen met avocado. Ook probeerde ik The Circle uit te lezen. Dat ging moeizamer dan verwacht helaas. Binnenkort krijgen jullie hier een review over!

Net voordat ik ging slapen zijn mijn haar leuk. Elke keer. Airbnb is me aan het stalken en probeert me via Instagram over te halen om terug naar Tokio te gaan. Oh, ik wil zo graag!

Dinsdag 21.3

Ik kocht de dag ervoor kokoskoeken bij de Emte, blijken die goed verbrand te zijn. Dat ze zoiets durven te verkopen… Natuurlijk kun je dat in de verpakking niet zien. Ik keek ook de film Polytechnique waar ik ook binnenkort een recensie over online zet.

Ik had geen zin om aan mijn paper te werken en had zin om lekker te soggen. Ik zag dat Ink Masters op tv was, een programma die Maud leuk vindt. Ik besloot het te kijken maar weet nog niet zo goed wat ik vind. Het is allemaal zo ontzettend dramatisch, maar het was wel leuk om Nunez weer te zien. Lang geleden dat ik Miami Ink heb gekeken! Ze moesten tijdens de show hoofden tatoeëren en what the fuckkkkkk wie wil NOU WEER DIT?!?!?!?!?!!?

Woensdag 22.3

Wat een prachtig weer komt er aan! Mama zei dat ze vogeltjes bezig had gezien in het vogelhuisje en ja hoor! Weer koolmeesjes net zoals vorig jaar. Als je goed kijkt zie je net het staartje.

Een heerlijk gebakje van Robert van Beckhoven! Dit is een coupe soleil gebakje en is zo lekker. Dat bovenste is Italiaanse merengue (geloof ik… ik ben expert… het is lekker).

Donderdag 23.3

Ik ging met mama mee naar het dorp om een nieuwe bril uit te zoeken bij de opticien.

We gingen lunchen bij Lokaal, waar ze sinds kort tosti’s hebben. En groot dat ze zijn! Ik kreeg ze amper in de saus gedipt, zo lang waren ze. Ik ging voor de tosti met zoete kip.

We liepen ook nog een rondje over de markt en keken nog even rond bij Sissy Boy. Mama vond deze krantenbak zo leuk.

Vrijdag 24.3

Oeps. Ik ging weer naar Lokaal. Dit keer met Jessy. Ik dronk een stroopwafel macchiato en Jessy had een ijskoffie met tiramisu smaak. Je krijgt er ook nog een glaasje slagroom bij. We deelde dit keer de tosti’s dus ik had er eentje met brie en eentje met geitenkaas. Allebei lekker!

Ik doe deze schoenen te weinig aan. Het zijn Dr. Martens, maar geloof het of niet ze zijn van suede en daardoor best wel dun en vatbaar voor regen. Bij de Etos kocht ik weer een aantal maskertjes want ze waren weer in de aanbieding!

Zaterdag 25.3

Ik at dit dessert als ontbijt (#yolo) en experimenteerde met een ombre eyeliner. Best aardig gelukt! Ik denk alleen wel dat ik zilver mooier vind dan goud…

We gingen weer even naar het dorp om wat te drinken met opa en oma. Toen ik thuis kwam zag ik dat Disneyland iets ging uitzenden. Spannend!

Ik at tijdens het wachten snel dit groente-kaas broodje. Het bleek te gaan om de openingsceremonie van de 25e verjaardag. Het was een schattige, maar korte show! Ik heb nu wel erg veel zin om weer te gaan.

Ik probeerde een nieuw maskertje die ik gekocht had bij de Etos. Deze is van Dr van der Hoog. Het moet een peel off masker zijn met glittertjes, die wel heel licht aanwezig zijn. Ik vind het zo satisfying om het maskertje er af te trekken.

John Legend gaf een optreden ten ere van de 25e verjaardag in Disneyland Parijs. Ik vond het echter een beetje apart dat hij gewoon zijn eigen liedjes zong…

Zondag 26.3

Is dit de mooiste allesreiniger ooit?! Hij ruikt naar bloemetjes! Mama bakte ook weer een brood. Ze lukken steeds beter!

Ik moest vandaag weer een dagje werken. Later kwam ik dit telefoonhoesje tegen op Aliexpress. Ik wil hem stiekem echt heel graag.

Bij de Hema kocht ik deze paaseitjes met kokos smaak. Erg lekker. Het zijn de paarse.

Dit was de week alweer! Volgende week ga ik een aantal daagjes naar Maastricht en ga ik hopelijk wat doen aan mijn scriptie. Tot volgende keer!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Een maskertje, maar wel winged liner op haha. Mooie combi!

  27 maart 2017 at 12:20
  • Reply donnadiana

   Hahaha, ik had alleen oog make-up op en geen zin om het er af te halen ?

   27 maart 2017 at 13:41

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge