Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #22

Deze week deed ik het rustig aan. We gingen naar de Efteling, iets heel speciaals eten in Breda en er waren speciale dieren te vinden op de manege. Benieuwd?

Maandag 29.5

 

Vandaag deed ik het rustig aan. Lekker bijkomen van het drukke weekend. Ik at aardbeien (met suiker want anders vind ik het echt te zuur) met slagroom.

Een vrijwilliger had voor mij een trui meegebracht omdat ik er zo graag eentje wilde. Uit 2014 nog wel, vintage! Zo ontzettend lief.

Dinsdag 30.5

Mijn geheim talent is dit soort bandjes afkrijgen zonder ze kapot te maken. Ondanks dat deze strak zat, krijg ik alles over mijn hand heen.

Er moest natuurlijk weer gesport worden! Verder deed ik het vandaag nog steeds een beetje rustig aan.

Ik keek weer PUBG bij mijn broertje en hij werd gewoon EERSTE. Voor de niet-kenners is dit oprecht best wel knap, helemaal omdat hij het spel nog niet zo lang heeft.

Woensdag 31.5

Ik begon vandaag aan een van mijn papers die ik binnenkort moet inleveren. Saai…

Lunchen met zo’n ding van de AH. Ze zijn best lekker!

Wat ben ik blij dat ik voorlopig niet meer op de uni hoef te zijn. Vind die verkiezingen zo verschrikkelijk en heb altijd het idee dat het ook helemaal niet uitmaakt op wie je nu stemt.

Ink Master kijken! Stiekem best een leuk programma.

Ook werkte ik aan mijn blog met een filmpje op de achtergrond. Ik kan me eigenlijk al niet meer herinneren welke het was… Ik denk Free Fire?

Donderdag 1.6

We gingen vandaag naar de Efteling! Ik ben hier al ontzettend vaak geweest, dus heb niet meer van alles foto’s gemaakt.

Dit jaar bestaan ze 65 jaar!

De dag goed beginnen met iets lekkers. Ik ging voor de Sprookjesboom wafel want chocoladewafel en hagelslag. Erg lekker, erg machtig.

Het Sprookjesbos was zo goed als leeg, maar in de middag werd het toch een stuk drukker.

Klassieker!

Ze verkopen op veel plekken verse limonade. Hoe leuk?! En ook erg lekker.

Tijdens de lunch ging ik weer voor een andere limonade en een broodje filet americain. Alles is zo vers en eigenlijk helemaal niet duur.

We bleven tot een uur of vijf en toen was het wel mooi geweest. In de avond ging ik gewoon weer die hard sporten.

Vrijdag 2.6

Ik ging met Jessy naar Breda om iets heel erg lekkers te eten. Jullie zien morgen in een apart artikel wat!

We moesten daarna nog wel een hotdog eten om de zoetigheid een beetje tegen te werken. We gingen ook nog langs Maud om haar appartement eindelijk eens te zien.

Op de terugweg liepen we door het park en besloten we heel even te zitten. Vervolgens kwamen er uit het niets twee jongens, die aan beide kanten van ons gingen zitten. Ze stelde zich voor en vroegen wat we aan het doen waren. Ik wist op dat moment niet wat ze wilde vragen, maar ik wist al wel dat het antwoord nee was. Na een ontzettend ongemakkelijk gesprek waarbij het erg duidelijk was dat wij niet zoveel behoefte aan ze hadden kwam het er op neer dat ze ons wilde verwerven voor een bedrijf op dingen te verkopen. Welk bedrijf? Dat is een goede vraag. De pitch was namelijk zo slecht dat we het niet eens weten. Gelukkig hadden ze door dat we niet geïnteresseerd waren en liepen ze verder. Maar ik vraag me toch af of deze tactiek nou het beste was…. Niet echt slim om twee vrouwen als mannen zijnde bijna aan te vallen in een park en ze vervolgens de bombarderen met vragen. Ik werk niet in sales, maar ik kan wel een betere manier verzinnen om mensen iets te verkopen.

Onderweg naar huis zaten we in zo’n trein. Hier heb ik al zo lang niet meer ingezeten. Bijna nostalgie.

In de avond ging ik ook paardrijden, maar helaas had mijn paard een blessure waardoor ik weer kon afzadelen. Hopelijk is hij volgende week weer beter.

Zaterdag 3.6

Ik moest weer werken de hele dag, dus weinig foto’s vandaag. Mama had deze donuts voor mij en mijn broertje meegenomen. Lekker!

Zondag 4.6

De dag goed beginnen in de sportschool!

Daarna ging ik meteen door naar opa en oma. Daar gaan we elke zondag heen.

De manege had een fair georganiseerd, waar ze ook roofvogels hadden zoals deze uil. Ook hadden ze zebra’s staan, maar die vonden het geloof ik niet zo heel erg leuk en bleven in het midden van de stal staan.

Er staan weer kunstwerken in het dorp dus we liepen een rondje om alles te bekijken.

Vooral deze vond ik erg leuk. Hier werd je ook aangespoord om selfies te maken in de spiegeltjes.

We gingen weer lekker hamburgers eten. Mijn broertje had de burger van de maand en die was zwart!

Ik ging voor de variatie voor een hotdog. Erg lekker! De frietjes blijven ook mijn favoriet.

Dat was het weer voor deze week! Wat hebben jullie allemaal gedaan?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Wat een fijne week, ik zie heel veel lekkere dingen voorbij komen! Ik wil ook weer een keer naar de Efteling.. Heb gelukkig al kaartjes op de kop getikt met een kortingsactie!

  5 juni 2017 at 11:42
  • Reply donnadiana

   Efteling blijft leuk! Al baal ik wel dat je er niet kan avondeten vanwege de openingstijden…

   5 juni 2017 at 19:53

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge