Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #25

Bijna vakantie! Deze week moest ik nog wat papers afmaken, maar heb ik tussendoor nog wat leuke dingen kunnen doen. Ik ging onder andere naar Pirates of the Caribbean in de bioscoop en later in de week nog lekker winkelen! Benieuwd?

Maandag 19.6

 

Ik ging met Maud en Nienke naar Pirates of the Caribbean in de bioscoop, maar had echt nog wat nieuwe kleding nodig dus besloot van tevoren snel de stad in de gaan. Ik ging ook even langs de boekhandel om rond te neuzen. Ze hebben daar altijd zo’n leuke hebbedingetjes.

Het was die dag HEET en ik had al snel dorst. Ik dacht slim te zijn en naar de La Place te gaan om lekker in de airco te zitten, maar het was er verdacht rustig. Geen wonder, ze hadden geen airco. Dan maar met mijn smoothie buiten zitten, in de schaduw was het ook prima.

 

Ik haalde ook nog even met Maud Starbucks bij het nieuwe filiaal op het station. Ik ging voor een of andere thee met mango. Heel lekker!

Maar is zo veel ijs nou echt nodig? Je betaalt zo in principe bijna 5 euro voor een plastic beker met ijsblokjes en een beetje siroop….

 

We gingen naar de bios, waar het heerlijk rustig was. We moesten lachen om die ene stoel daar rechtsboven die zo overbelicht was. De uitverkorene…

Daarna deden we nog een drankje en hapje op het terras bij Havana. Met cocktails! Dit was June Bug!

 

Ik ging voor een enchilada met geitenkaas en “rijst” #waardan

En nog een cocktail om het af te sluiten. Geen idee welke deze was eigenlijk.

 

Men’s drinks? Really, Havana? Really?

Luchtballon! Ze vlogen eigenlijk wel heel dichtbij het centrum bedenk ik me nu. Is dat niet… gevaarlijk?

En… wachten op het station. Het zal eens niet. De treinen reden niet. Dus we entertainde ons met de “watershow” op het station. Het was bijna Aquanura (de fonteinen bewogen de hele tijd, serieus, het was net echt).

Ik dacht dat deze schoenen fijn liepen. Dat deden ze niet. Ik had zo veel blaren en kon de dag erna amper lopen.

Dinsdag 20.6

Excuseer de troep, maar dit is waarom ik elke ochtend om 6 uur al wakker ben. De zon is zo ontzettend fel! En als ik mijn gordijn helemaal dicht doe komt er geen frisse lucht meer binnen…

Ik was natuurlijk ook benieuwd naar alle bruiloft video’s van Mascha van Beautygloss en keek delen van haar make-up video.

Bij dit warme weer hoort een ijsje. Ik keek meteen ook een vlog van Zoella (denk ik……)

Woensdag 21.6

Ik moest vandaag werken en het was daarna veel te warm om nog iets zinnigs te doen. Helaas geen foto’s vandaag!

Donderdag 22.6

Ik maakte echt meer dan een maand nadat ik het Disneyland boek heb gekocht hem eindelijk open. Er zat een schattige replica van een kaartje voor het park uit 1992 bij, dat was ik helemaal vergeten.

Het was zo warm dat ik een willekeurige bak uit de schuur had getrokken en hem gevuld had met water (dat natuurlijk meteen zwart zag van het vuil). Het water was echter zo koud dat ik er alleen met mijn hielen in kon :’)

We moesten die avond ook nog even langs de Media Markt want mijn Apple Watch was raar genoeg kapot gegaan. Het was opeens zo? Nou bleek het dat de accu bol was gaan staan en zo het scherm uit de behuizing had gedrukt. Fijn… Gelukkig had ik nog garantie en was het niet mijn eigen schuld.

Mijn favoriete auto! Ik vind Ford Mustang’s ZO gaaf ook al zijn ze totaal niet praktisch en niet echt goed voor het milieu. Het zijn zo’n mooie auto’s….

Vrijdag 23.6

Het was weer tijd om de sporten! Hier deed ik net alsof ik aan het planken was maar ik vertoonde vooral heel veel uitstel gedrag.

Ik hou helemaal niet van brood, behalve als het vers van de bakker komt. Dit is zelfs zo lekker dat ik het zo eet zonder iets er op.

Ik had zin om Animal Crossing te spelen dus besloot mijn 3DS op te laden.

Mama kocht ook nog deze gebakjes omdat ze ze ‘nostalgisch’ vond. Ok.

Lekker Animal Crossen (as I call it) in bed. Zo lekker rustgevend! Ik moet dit eigenlijk vaker doen. Ik heb de 3D stand echter nooit aan staan want daar krijg ik zo’n hoofdpijn van…

Zaterdag 24.6

We hadden op het werk een beetje een dramatisch moment met een kindje die vast zat met haar knie. Ik had geprobeerd het met zeep los te krijgen en daardoor zat heel mijn broek onder. Verbazingwekkend genoeg is zeep er best lastig uit te krijgen.

Als toetje aten we deze appel crumble van de slager (???????????????) maar het was vooral hele hete appel en weinig crumble.

Daarna keek ik lekker lui op de bank met mama een programma op de BBC was gebaseerd is op Pitch Perfect. Acapella groepen moeten tegen elkaar strijden. Het is best vermakelijk. Ik maakte er deze prachtig scherpe foto van.

Zondag 25.6

Ik had geen zin om een smoothie te maken en zag deze geweldige toetjes met héél veel smarties staan in de koelkast.

Daarna was het weer tijd om te sporten. We hadden geen zin in onze normale workout en besloten gewoon alle machines te doen.

We aten tussen de middag lekker tosti’s in de bossen.

Ze hebben hier zo’n leuke lampen (het perspectief op deze foto lijkt echt heel erg raar).

Ik ging met Jessy lekker de stad in (alweer) en probeerde deze zak bij de H&M die, om het nog leuker te maken, helemaal doorscheen.

Toch kon ik nog slagen! Hier lezen jullie binnenkort meer over.

Lekker op het terras nog om nog te sushi lunchen (om drie uur).

We bestelde meteen lekker veel want we hadden dus nog maar drie kwartier.

We pakte nog een paar winkels en gingen terug naar huis om daar op het terras nog twee ijskoffie’s te drinken/eten. Moet kunnen.

Tijdens het meisje-vast-met-haar-knie-debacle zat ik zelf ook vast met mijn elleboog. Ik besloot echter dat ik hier geen tijd voor had en trok mijn elleboog er toch gewoon tussenuit wat in deze prachtig scherpe blauwe plek resulteerde (echt, Donna, maak betere foto’s). Ik denk dat ik door de adrenaline op dat moment niet voelde dat het pijn deed (of het deed gewoon geen pijn) en ik wilde niet zo’n doos zijn die ook vast kwam te zitten. Stel je eens voor. Dan had de brandweer echt moeten komen vrees ik. Dat kon ik niet laten gebeuren.

Dat was het weekje alweer! Het was vooral warm en enigszins chaotisch maar wel heel leuk! Volgende week heb ik semi-vakantie (ik moet theoretisch gezien nog een scriptie schrijven maar shhhhh) en moet een aantal dagen werken. Tot volgende week!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Wat een drukke en leuke week! Ik ben echt dol op ijskoffie in de zomer trouwens, die van Starbucks is ook heel lekker.En die jurk van H&M ziet er tof uit, jammer dat hij zo doorscheen..

  26 juni 2017 at 10:49
  • Reply donnadiana

   Het was ook nog eens een heel dik stofje! Daarom had ik hem gepakt. Bizar dat echt bijna alles in winkels tegenwoordig zo erg doorschijnt. In de zomer wil ik er niet nog een jurkje onder moeten dragen…

   26 juni 2017 at 10:51

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge