Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #31

Wat een drukke week! Ik moest erg veel werken, waardoor ik ook weinig foto’s heb gemaakt. Gelukkig kan ik van onze puppy Pleun nog wat leuke foto’s delen! Lees snel verder!

Maandag 7.8

Ik moest de hele dag werken, maar mama stuurde deze super lieve foto van Pleun. Ahhhhh.

Dinsdag 8.8

Ik had vandaag een rustig dagje en speelde vooral veel met Pleuntje. Ze sliep naast me terwijl ik wat dingen deed op mijn nieuwe laptop.

Uh, ligt dit fijn?

Pleun had YouTube filmpjes ontdekt en vond het toch wel heel erg interessant. Ik heb geen idee wat ze hier aan het kijken was. We hadden eerst van die speciale hondenfilmpjes geprobeerd, maar daar reageerde ze totaal niet op. Grappig om te zien dat ze een vlog toch wel leuk vond!

In de avond ging ik met Jessy en Stein bowlen! Ik was niet echt super goed. Ik onderschat ook steeds hoe moeilijk het is.

Woensdag 9.8

Ook vandaag was ik vooral in de weer met Pleun. Ik maakte ook wat foto’s voor mijn blog, die zien jullie binnenkort terug in artikelen! Ik ging die dag nog wel wafels eten. Ik dronk er een lekkere smoothie bij.

Alleen bleek het toen dat ze geen wafels meer hadden. Nou. Ok. Dan maar een tosti met nutella en banaan, waar je gewoon mayonaise bij krijgt. Ok.

Donderdag 10.8

Vandaag begon mijn werk-marathon. Ik moest namelijk vijf dagen achter elkaar. Vandaar ook dat ik zo weinig foto’s heb. Ik ging na het werk nog wel weer sporten. Dat was al een tijdje geleden omdat de sportschool ging verbouwen. Het is heel anders geworden en vooral heel donker. Het is op de foto wel dramatischer dan in het echt, maar het is lekker sfeervol!

Vrijdag 11.8

Pleun groeit veel te hard! Gelukkig lijkt ze op deze foto nog lekker klein.

Ze lag zo lekker bij mama een dutje te doen.

Ik moest de koopavond werken dus we gingen s-middags nog even naar het dorp. We dronken op een terras een drankje en namen Pleun mee. Ze deed het echt super goed en keek haar ogen uit.

Zaterdag 12.8

Na het werken verraste mama me met een cake! Ik ben dol op citroencake en was erg blij!

Zondag moest ik ook weer werken en heb ik helaas geen foto’s gemaakt. Hopelijk lukt het me volgende week om meer foto’s te maken en dan niet alleen van Pleun. Momenteel kost ze veel tijd, wat natuurlijk heel erg leuk is. Tot volgende week!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Joanne

  Wat is Pleun een schatje!

  14 augustus 2017 at 12:18
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! 😀

   14 augustus 2017 at 19:30
 • Reply Marloes

  Ik vind veel Pleun-foto’s helemaal niet erg, haha. Die smoothie ziet er erg lekker uit, die mayo bij je tosti wat minder :p

  14 augustus 2017 at 16:48
  • Reply donnadiana

   Gelukkig! Ja, ik dacht ook… mayonaise… bij een zoete tosti? Had dan iets van een chocolade of caramelsausje erbij gedaan!

   14 augustus 2017 at 19:31
 • Reply Chelsey

  Leuke foto’s en wat is Pleun een schatje zeg!

  14 augustus 2017 at 16:54
  • Reply donnadiana

   Dankjewel, lief!

   14 augustus 2017 at 19:32
 • Reply Loes

  Ahhh zoveel lieve foto’s! Cute!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #25 – 5 tot 12 augustusMy Profile

  14 augustus 2017 at 21:03
 • Reply Babs

  Ik smelt bij het zien van de kleine Pleun, zo een dotje!
  Babs onlangs geplaatst…Maak werk van je blog met Viking, handige kantoorartikelen voor je bedrijf!My Profile

  15 augustus 2017 at 12:27
  • Reply donnadiana

   Ahh, dankjewel! 🙂

   15 augustus 2017 at 16:41

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge