Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #34

Wat een fijne week! Ik had nog een beetje vakantie voordat ik bij mijn nieuwe baan moest gaan beginnen. Ik bracht vooral veel tijd door met Pleun, ging lekker uiteten en nam afscheid van een goede vriendin van mij die naar Luxemburg gaat verhuizen! Benieuwd?

Maandag 22.8

Ik trok deze week lekker vaak mijn nieuwe Dr. Martens aan. Deze zitten niet zo verschrikkelijk als normaal, dus daar ben ik heel blij mee. Ze glinsteren zo mooi in de zon!

Pleun ligt heel graag in een oude fietstas. Ok?

Ik vind het zo jammer dat we de eclips hier niet konden zien. Dan maar zo.

Dinsdag 23.8

Ik ging met mijn broertje en Pleun naar de bossen. Het was zo’n mooie dag, dit kon ik niet laten schieten!

We begonnen met een appelfleurtje en slagroom (met kaneel, zo lekker).

Na het spelen in de omgeving aten we ook nog een tosti. Pleuntje deed het heel goed en was geduldig!

Alleen konden we helaas teruglopen vanuit de bossen want mevrouw had haar mandje kapot gemaakt. We moesten de gaten kleiner maken met rubber omdat ze er helemaal doorheen past en zo durf ik niet te fietsen. Als ze uit het mandje springt dan is het einde oefening en dat wil ik niet riskeren. Dan maar lopen! Het was een hele wandeling. En warm. Pffff.

Maar hoe kun je boos worden als ze zo lief met haar knuffeltje ligt?

Ik ging ook nog even naar het dorp om inspiratie op te doen voor een cadeau voor een vriendin. Ik zag dit servies die ik stiekem heel erg graag wil kopen nu ik het weer zie. Hoe retro. HOE GEWELDIG?

En dit dan?! KIJK HOE SCHATTIG. Dit waren konijnen knuffels en je kon er allemaal meubels voor kopen. Het keukentje kost maar liefst 110 euro… De kleinere knuffeltjes ‘slapen’ in een lucifersdoosje. Hoe moet ik dit weerstaan?

We gingen ook nog uiteten omdat het nog eventjes vakantie was. Daar zeg ik geen nee tegen!

Woensdag 24.8

Deze vogels vliegen de laatste tijd veel boven de wijk. Ik denk dat ze al aan het verzamelen zijn om naar het zuiden te gaan, maar geen idee.

Ik kocht deze prachtige vaas voor een hele goede vriendin als afscheidscadeautje. Ze gaat emigreren en dit gaat hopelijk heel mooi staan in haar nieuwe huis!

Pleun lijkt hier op een cavia.

Donderdag 24.8

Ik was vandaag voor mijn werk een dagje in Amsterdam en dacht een mooie foto van Amsterdam Centraal te maken. Niet dus.

Ik wilde bij Wagamama eten maar snapte het concept niet goed en vond het een beetje ongemakkelijk in mijn eentje..

Dan maar Julia’s. Waar ik mijn tong mega hard aan verbrand had.

Vrijdag 25.8

Samen de nieuwe videoclip van Katy Perry kijken.

De pootjes van Pleuntje waren nogal wild. De haartjes waren te lang, maar gelukkig kon Maddy ze knippen. Binnenkort kan ze ook al geplukt worden, maar haar ondervacht moet eerst wat beter zijn. Ze deed het super!

Lekker terug wandelen. Ik kan amper met haar over straat zonder dat ik steeds moet stoppen omdat mensen ze zo schattig vinden. Heel leuk natuurlijk, maar het is ook heel fijn om even lekker door te kunnen lopen haha.

Mama wilde de vakantie afsluiten met sushi. Daar zeg ik nooit nee tegen natuurlijk! Het was erg lekker.

Zaterdag 26.8

Ik zag deze liggen bij de AH en probeerde het. Ik hoor altijd veel goede dingen over de Vegetarische Slager (en ik heb stiekem een gigantische zwak voor het art deco logo) en OH MIJN GOD? Het smaakt P R E C I E S hetzelfde als een saucijzenbroodje met vlees. Zelfs de structuur van het ‘vlees’ is hetzelfde. Wow. Ik ben echt een fan!

Het was tijd voor Claire’s afscheidsfeestje. Heel jammer dat ze gaat verhuizen maar ik ga haar natuurlijk nog opzoeken!

Ze kookt ook altijd zo ontzettend lekker. Ik heb drie keer opnieuw opgeschept. Geen schaamte.

Zondag 27.8

Vandaag stond ik heel vroeg op om de wedstrijd tussen Mayweather en McGregor te zien. Na het zien van een bokswedstrijd weet ik weer waarom MMA zo veel leuker is. Wat een gezeik steeds met die regels allemaal. Dan is MMA toch veel meer actie en ‘echt’ vechten. Jammer genoeg won McGregor ook niet, maar hij hield zich goed staande!

Pleun groeit hard en ontdekte dat ze nu groot genoeg is om in de teil te kijken. Hier begon ze de planten uit te trekken. We gebruikte die teil als vijver maar we doen er al heel lang niks meer mee, dus we lieten haar lekker spelen.

Wat een chille week! Volgende week gaat het een beetje anders. Ik begin namelijk morgen met full time werken, maar daar lezen jullie morgen meer over in een persoonlijke update!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Loes

  Wat een fijne week, veel leuke dingen gedaan! Teckels zijn echte slopers, dat blijkt maar weer haha..
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #26 – 19 tot 25 augustusMy Profile

  28 augustus 2017 at 10:16
  • Reply donnadiana

   Ze is ook echt zo’n speurder. Moet alles opgraven, afzoeken en inspecteren.

   29 augustus 2017 at 08:14
 • Reply Madelon

  Wat een leuk overzicht weer! En toegegeven, je hondje is ook heel schattig!
  Madelon onlangs geplaatst…Gelezen | A Wrinkle in Time – Madeleine L’EngleMy Profile

  28 augustus 2017 at 10:40
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! 🙂

   29 augustus 2017 at 08:14
 • Reply Nathalie

  Haha, die pleun! Moet wel om hem lachen 😝

  Liefs, Nathalie

  28 augustus 2017 at 15:27
  • Reply donnadiana

   Haha ja je maakt wat mee met zo’n puppy. Zo grappig 🙂

   29 augustus 2017 at 08:14

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge