Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #7

De allereerste week waarbij ik foto’s heb gemaakt! Het was soms lastig omdat ik het toch vaak vergat. Ik heb best een drukke week gehad waarbij ik best productief ben geweest (al zeg ik het zelf), veel af heb gesproken met vriendinnen en gewerkt heb.

Maandag 13.2

Vandaag gaf ik mijn blog de laatste updates voordat ik mijn eerste artikel online zou posten. Dit deed ik onder het genot van de nieuwe afleveringen van Girls en The Walking Dead en later een film.

Ik keek de film Lost in Translation voornamelijk omdat het zich afspeelt in Tokio en ik benieuwd was of ik dingen zou herkennen. En ja hoor! Onder andere deze shrine waar ik geweest ben. Later dronk ik een blikje Cola die in een boodschappenpakket van de Emte zat. Ik drink bijna alleen water maar had hier zo veel zin in!

Dinsdag 14.2

Valentijnsdag! Ik heb er helemaal niks van meegekregen (wat ik overigens totaal niet erg vind) en heb vandaag voornamelijk op de universiteit gezeten voor een college.

Het station stond er in de ochtend al in het zonnetje bij. En die blauw lucht! Ik kocht bij de AH ook nog wat dingetjes om mee te nemen. Rode druiven en kaascroissantjes. Toevallig allebei in de bonus.

Ik kreeg deze foto doorgestuurd van Loes. Brand in het Spinoza-gebouw! Ik had op dat moment college in een ander gebouw en zat net aan de verkeerde kant om er iets van te kunnen zien. Toen ik er later met de bus langs kwam was ook alles al weg. Het zonnetje bleef gelukkig de hele dag en dat zorgde s-avonds voor een soort zomer gevoel. Kon het maar elke dag zo zijn.

Woensdag 15.2

Wat een prachtig weer was het vandaag toch. Nog beter dan gisteren zelfs. Ik kreeg er een echt lente gevoel van.

Ik ging bij Nienke kijken in haar nieuwe appartement. Ze nam ook meteen van ons een salontafel over. Daarna gingen we nog even lunchen bij de Subway die vlakbij zit. Ik ging voor de chicken teriyaki met kaas.

Vervolgens ben ik nog met mijn moeder naar de bossen gegaan. Het was zo’n mooi weer dat het zonde was om heel de dag binnen te blijven. Helaas was de zon bijna zo goed als meteen weg toen we eenmaal zaten, maar gelukkig was het nog steeds lekker warm (voor zo ver dat kan in februari…). Hier at ik een overheerlijke hazelino. Zo lekker.

Donderdag 16.2

Ik ging naar college en bleef daarna nog op de universiteit om met een klasgenootje aan een presentatie ging werken. Dit liep al snel uit tot half 5 omdat het stiekem erg gezellig was. Daarna ging ik met Jessy eten in de stad en daarna cocktails drinken.

Ik at deze mega pizza bij Happy Italy. Ze zijn zo ontzettend groot en ik krijg ze nooit op! Helemaal voor de prijs zijn ze echt een koopje. Toen we klaar waren was het nog wat te vroeg om naar Ibiza te gaan voor cocktails, dus gingen we nog even de stad in aangezien het toch koopavond was. Ik kon niet echt slagen bij de H&M en Zara. Alles wat ik paste was het net niet. Bij de Sting kocht ik nog een mooie spijkerbroek die ik echt nodig had.

De cocktails! Ik ging voor een Frozen Mango Daiquiri die zo groot was dat ik snel moest drinken omdat het ijs best snel aan het smelten was. Daarna ging ik nog voor een Cheesecake.

We liepen door de stad naar het station en toen zag ik dat Douglas NYX gaat verkopen. Yes!!!

Vrijdag 17.2

Weer een college dag. Vandaag heb ik ook weinig foto’s gemaakt omdat het allemaal niet echt foto-waardig was. In de avond ging ik ook paardrijden, maar hier heb ik geen foto’s van gemaakt.

De eerste foto is van de snapchat van Kylie Jenner. Zie ik nou goed dat ze poffertjes aan het eten is? Ook heeft Pokemon Go weer een hele hoop nieuwe Pokemon toegevoegd. Ik ben niet meer zo van het rondlopen om te vangen maar vind het nog wel leuk om af en toe te kijken wat ik lekker lui vanuit mijn bed kan vangen.

Zaterdag 18.2

Zaterdag is voor mij meestal een saaie dag. Ik werk vaak van 8 tot 5 en heb daarna meestal niet veel zin meer om nog iets te gaan doen. Vandaag was echter anders! Ik had een diner met vriendinnen van de middelbare school. Dit was alweer het vijfde jaar op rij dat we het deden en wat was het toch gezellig!

Het was de bedoeling dat iedereen hapjes zou maken. Dit zorgde ervoor dat we natuurlijk veel te veel hadden. Dit was alleen nog maar het voorgerecht! We hadden hierna nog drie gerechten en tegen het toetje zat iedereen ondertussen wel vol. We deden ook een cadeauspel waar ik dit heerlijke setje van The Body Shop met allemaal mango-geur dingetjes gewonnen had. Heel blij mee!

Zondag 19.2

Het was gisteren best laat geworden, dus sliep ik lekker uit. We gaan op zondag altijd naar opa en oma en zo ook weer vandaag!

Ik drink bij opa en oma altijd nog lekker old school Roosvicee pakjes. Het smaakt niet helemaal meer zoals het vroeg deed, maar nog steeds zo lekker. Ook zag ik deze ring op Net-A-Porter die helaas nog maar in één maat te krijgen was. (Overigens was ie ook best prijzig…)

Verder werkte ik vooral aan een presentatie, mijn scriptie, en deed ik wat inspiratie op voor de zomervakantie waar we hopelijk naar Zweden gaan. Later die dag gingen we weer eens eten bij Burger King. Hier at ik een kipburger met caesar-dressing. Lekker!

En toen zat het er alweer op! Volgende week is wat rustiger en moet ik in het weekend twee dagen werken. Carnaval is ook weer in zicht en dus ook een (mini) vakantie!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

CommentLuv badge