Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #9

Deze week keek ik midden in de nacht de Oscars, lag mijn hond in rare houdingen te slapen en waren we een hapje gaat eten bij de Markthal in Rotterdam! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Maandag 27.2

 

Ik stond om 2:15 op (ja, in de nacht) om de Oscars te kijken. Ik doe dit elk jaar en het is ondertussen een traditie geworden. Gelukkig werd het dit jaar weer op tv uitgezonden, want vorig jaar moest ik midden in de nacht nog opzoek naar een livestream wat voor veel stress zorgde. Nu kon ik weer relaxt op de bank kijken. Ik baal wel van de hoeveelheid reclameblokken. Ik had het Oscar-fiasco dus live gekeken en ik ben nog steeds een klein beetje in shock. Wat een plot twist! Ik kijk de show al zeker 5 jaar en zoiets heb ik nog nooit meegemaakt! (Wel een keertje een gelijk aantal stemmen en dus dat twee mensen dezelfde award hadden gewonnen… en ik dacht dat dat shocking was)

Ik dronk weer een smoothie die in het echt veel paarser was. Verder heb ik vooral veel aan mijn scriptie gewerkt en lag ik rond half 9 weer in bed omdat ik zo moe was.

Dinsdag 28.2

 

Ik trof de hond zo aan. Hoe schattig!

Het was ook wat kouder dus trok ik mijn mega zachte trui aan van de Zara met lekker lange mouwen.

Ook kwam ik deze Funko Pop tegen. Ik spaar ze niet, maar deze is zo gaaf. Stiekem wil ik ze kopen maar wat moet je er mee…

Woensdag 1.3

Uh… alles goed? Zo lag ze zeker 10 minuten te slapen.

Ik verzamel al jaren audio van Disneyland Parijs en had nu weer een hoop nummers gevonden die ik nog niet had. Gewoon 1.235 liedjes, wow! Het is al een hele collectie.

Ook werkte las ik wat teksten voor aankomende colleges. Niet echt mijn favoriete onderwerp dit, maar het moet gebeuren.

Ik lunchte met dit heerlijke pistoletje en versierde mijn bullet journal. Ik ben echt verliefd op deze washitape.

Een tijdje geleden kocht ik bij de Kruidvat een stuk of 10 van deze lipbalsems omdat ze afgeprijsd waren naar 1 euro. Ik snapte niet helemaal waarom ze zo afgeprijsd waren, maar ik snap het nu. Ik vind het product zelf heel fijn, maar wat is de tube kut! Het wieltje aan de onderkant om de balsem omhoog te duwen gaat élke keer kapot waardoor ik er niks meer uitkrijg.

Ook bakte mama deze custard taart. Heel lekker!

Donderdag 2.3

Ik forceer mezelf om meer lipstick te dragen. Ik heb best wel wat en doe er niks mee omdat ik het toch wat onhandig vind. Nu moet ik het gewoon doen! Dit is trouwen MAC Brave.

Later at ik deze heerlijke chocolade donut. Jammie!

Vrijdag 3.3

We zaten opeens in een ander gebouw waardoor iedereen te laat was. Oeps!

Ik kreeg deze boeken binnen. Ik wilde eigenlijk alleen War Dances maar kocht nog maar een boek extra omdat ik het haat om verzendkosten te betalen. Vervolgens kwam de bestelling in twee losse pakketjes binnen. Uh, dus als ik 1 boek bestel moet ik betalen? Maar als ik er 2 bestel en 2 pakketjes krijg is het gratis? Ok.

Zaterdag 4.3

Papa is begonnen aan een papercraft setje die ik had meegenomen uit Japan. Het is zo mini allemaal, kijk na

Omdat ik niet hoefde te werken gingen we naar de Markthal in Rotterdam waar ik nog nooit geweest was!

We aten hier dit heerlijke broodje en kochten cannoli’s en kokosmakronen om thuis op te eten. Zo lekker allemaal.

Op de terugweg wilde ik perse over de Erasmusbrug. Vervolgens gaat de brug open! Best bizar om de lantaarnpalen en tramrails zo mee omhoog zien te gaan.

Zondag 5.3

Mama bakte een brood! Het was de eerste keer en hij was goed gelukt!

Omdat ik moest werken kon ik niet mee naar de verjaardag van mijn tante en nichtje. Mama nam sushi en Japanse omelet (tamago) voor me mee terug! Mijn tante komt uit Japan en kan zo lekker koken.

Dat was het alweer! Volgende week is een druk weekje omdat ik nog het een en ander moet afronden voor mijn studie aangezien we de week erop een Spring Academy hebben. Tot volgende keer!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

CommentLuv badge