Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #8

Deze week werkte ik vooral aan mijn scriptie, ging ik kort winkelen in Eindhoven en werkte ik het hele weekend. Ook is Carnaval weer begonnen! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Maandag 20.2

Ik was lekker een dagje vrij. Dit kwam goed uit, want op maandag zijn er van drie series nieuwe afleveringen. Ik keek Girls, The Walking Dead en begon aan Big Little Lies. Wat een leuke serie! Of mini-serie eerder. Ik kijk al uit naar volgende week.

Ik zag dat als je dit aan Siri vroeg ze antwoord gaf. Ik ben best wel een mega Kanye West fan en ben het niet echt eens met dit antwoord. Ik vroeg ook nog wat ze het slechtste liedje vond en dat was een of andere vage remix die ik niet eens kende. Voor lunch maakte mama zelf mini saucijzenbroodjes. Zo schattig en lekker!

In mijn cadeautje van een spel dat we met vriendinnen speelde zat deze handgel van The Body Shop en hij ruikt zo lekker! Ik ben heel de dag mijn handen aan het ontsmetten. Later maakte ik ook deze taart die we vorig jaar (oeps) in Duitsland hadden gekocht.

Wat dus betekende dat het recept zelf ook in het Duits was. Gelukkig was het erg makkelijk en kon zelfs ik met mijn gebrekkig Duits het nog wel maken. Het eind resultaat was wel oké. Het vulde vooral heel erg.

Dinsdag 20.2

Een saaie dag. Ik had een college waar ik moest presenteren en werkte vooral veel aan mijn scriptie.

De trein was op de heenweg lekker rustig. En zie ik daar nou een zonnetje? Heerlijk!

Op de terugweg zat ik per ongeluk, samen met een halve coupé, in de verkeerde klasse. Dit is moeilijk te zien in oude sprinters en schijnbaar zat ik eerste klas. Nou als dat eerste klas was… Het was echter nog zo’n kort stukje dat ik besloot maar even te blijven staan. Het was de moeite niet meer om nog een plekje te zoeken.

Woensdag 21.2

Mama maakt elke ochtend altijd een verse smoothie. Vandaag eentje met frambozen. Hij lijkt zo een beetje een vies kleurtje, maar hij was prachtig roze in het echt!

We gingen ook naar Eindhoven om rond te snuffelen bij de Bijenkorf. Hier aten we ook een lekker gebakje en dronken we (nog een) smoothie. Ik had een NY Cheesecake en mama een tompoes met butterscotch. De smoothie was iets met tropisch fruit maar ik proefde vaag ergens mango en verder niks. Nu ik het weer zie vraag ik me eigenlijk ook af waarom hij zo’n donkere kleur had…

Ik vind de rechthoekige bordjes voor het gebak zo leuk. Ik ben thuis meteen gaan googlen maar kon helaas niet precies dezelfde vinden…

Ondertussen begon het te regenen dus we gingen alleen nog even naar de Flying Tiger en toen weer naar huis.

Hier kocht ik deze prachtige poezie plaatjes. Waar kun je die nou nog halen?! Zo leuk en nostalgisch!

Bij de Primark hadden ze deze popcorn (of all places). Ik nam alle smaken mee en vond ze allemaal super lekker. Sweet & Salty is toch wel mijn favoriet en tot mijn blijdschap verkopen ze deze ook bij de AH. Deze popcorn bevatten relatief weinig calorieën. Aanrader!

Donderdag 22.2

Ik was alleen thuis en kocht deze couscous salade bij de vernieuwde Emte. Ze verkopen hier nu ook verse salades en ze zijn tot nu toe altijd super lekker geweest.

Ook zwijmelde ik met Loes over deze mega mooie borden van Belle en het Beest bij de Disney Store. Als ze niet zo duur waren…

Ik keek veel films tijdens het schrijven van mijn scriptie als achtergrond geluid, waaronder The Jungle Book. Ik moest vroeger altijd huilen als Baloo dood gaat…

Vrijdag 23.2

Het weer zou de heel slecht zijn de komende dagen, maar het viel elke dag gelukkig reuze mee. Ik zat hier zelfs in het zonnetje! Met mijn nieuwe schoenen is het op dit moment een beetje vervelend. Ze gingen steeds beter zitten en de laatste dagen zaten ze zo kut dat ik mijn pees geblesseerd heb. Helaas moet je hier gewoon doorheen en zit er niks anders op dan ze door te dragen.

Ik probeerde een foto te maken van het mooie weer maar de zon was zo fel dat ik alleen silhouetten kreeg.

Op de universiteit printte ik ook nog wat nieuwe plaatjes uit om in mijn bullet journal te plakken. Het is niet echt een bullet journal met vakjes, maar gewoon een mooie notebook die ik nu gebruik als agenda. Ik vind het leuk om het te versieren en had nu genoeg geprint zodat ik weer een maand vooruit kan.

Ook kreeg ik deze lipstick binnen. Welke kleur het is kan je binnenkort zien in een review!

Hier een preview van hoe ik mijn journal versier. Ik probeer wat creatiever te worden met washitape. Ook wil ik mijn poezie plaatjes gaan in plakken!

Zaterdag 25.2

Ik moest weer een dagje werken. Ik dronk tijdens de lunch een karamel cappuccino. Zo lekker!!!

Ook was er een soort mini optocht in het dorp vanwege carnaval. De echte optocht was zondag pas en dit was volgens mij meer gewoon een stoet van mensen die zich gingen verzamelen voor het gemeentehuis. Toch leuk om te zien.

Mama had Ben & Jerry’s gekocht in de smaak cinnamon buns. Er zat ook deeg in en dat is mijn favoriete ding in de wereld dus ik ben enthousiast.

26.2

Ik moest weer werken maar besloot omdat het carnaval was mijn make-up iets heftiger te doen en te gaan voor een ombre eye-liner die nogal moeilijk te fotograferen was. Ik gebruik een zilver oogpotlood van NYX en het verbaast me altijd hoe lang deze er op blijft zitten. Toen ik deze foto maakte zat ie er zeker al 6+ uur op!

Ondertussen maak ik me nu klaar om zo al te gaan slapen want om 2:00 in de nacht gaat de wekker voor de Oscars! Hier zullen jullie alles volgende week over lezen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

CommentLuv badge