Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Urban Decay Naked Concealer

Met een hele lichte huidkleur is een concealer vinden geen pretje. Tijdens een middagje winkelen probeerde ik de lichtste van Urban Decay uit. Dit was een perfecte match! Ik probeerde Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (wat een naam) uit. Benieuwd?

Ik vind de verpakking heel mooi. Het oogt luxe en voelt zwaar aan in je hand. De tube werkt een beetje zoals een lipgloss, met een applicator die fijn en precies werkt. Mijn vorige concealer was zo’n klik-systeem. Dan is dit veel fijner! Ik heb de lichtste kleur, Fair Neutral. De kleur heeft een wat warmere ondertoon maar neigt meer naar een roze kleur dan een geel. Precies goed voor mijn huidkleur!

Het doosje vind ik net zo mooi. Vooral de letters UD die aan de zijkant gedrukt staan vind ik prachtig. Bijna zonde om weg te gooien!

De concealer zelf! Je hebt met een keer ‘dippen’ in de tube meer dan genoeg voor je hele gezicht. De concealer voelt licht aan op mijn huid en dekt prachtig. Met een heel klein beetje kom je heel ver. Ik vind de geur echter niet zo prettig. Het ruikt een beetje naar chemisch naar verf. Dit heb ik met mijn foundation van MAC ook, maar gelukkig is het bij deze niet zo heel erg. De foundation van MAC vind ik door de geur bijna ondraagbaar.

Uitgespreid over je huid verdwijnt de concealer bijna, maar op een goede manier. De dekking is erg goed. Ik merk wel dat het het fijnste aanbrengt met mijn vinger, in tegenstelling tot een beauty blender. Met je vinger verlies je natuurlijk ook het minste product.

Al met al ben ik erg tevreden over de Naked Skin Concealer. Met een prijs van €25,50 is het geen goedkope concealer. Als je ziet hoe weinig je nodig hebt voor een goede dekking zul je echter lang doen met dit product. Ga zeker even langs de counter om een goede kleur uit te kiezen.

Urban Decay is te koop bij Ici Paris XL.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Loes

  Dit is echt een van mijn favoriete concealers! Ik vind hem zo fijn. Degene die ik nu heb, is ietsjes te donker alleen.. Dus die bewaar ik maar voor de zomer.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #30 – Weekendje Zwolle & Moody MondayMy Profile

  25 september 2017 at 09:54
  • Reply donnadiana

   Ik vind hem ook erg fijn. De dekking is echt heel erg goed.

   25 september 2017 at 18:38
 • Reply Saskia

  Dit klinkt goed. Heb zelf ook een hele lichte huid. Jammer dat dit produkt niet altijd overal te koop is.

  26 september 2017 at 13:52
  • Reply donnadiana

   Hudson’s Bay verkoopt het nu ook! Die komt gelukkig op heel veel plaatsen.

   2 oktober 2017 at 19:29
 • Reply Ivon

  Oh, ik ga zeker eens bij de Urban Decay hiervoor kijken..
  Blijft ie heel de dag goed zitten?

  Ik heb zelf ook een hele lichte huid, en gebruik al jaren concealer van Clarins (erg goedkoop ook)
  Misschien dat je die ook eens kan proberen!

  26 september 2017 at 15:52
  • Reply donnadiana

   Heel goed! Aan het einde van de dag zit het er nog super op. Ik gebruik nog wel een poeder van MAC eroverheen. De Studio Fix poeder, die is ook erg fijn.

   2 oktober 2017 at 19:28
 • Reply Donna Diana - September Highlights - Donna Diana

  […] Eindhoven kocht ik een nieuwe concealer en oogschaduwpalette, waar je ondertussen al recensies over hebt kunnen […]

  2 oktober 2017 at 06:00
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge