Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Urban Decay Primer Potion

Al jaren gebruikte ik een paint pot van MAC als oogschaduw primer totdat ik me realiseerde dat na al die jaren het product misschien niet meer goed was. Ik ging op zoek naar een nieuwe primer en besloot dit keer een klassieker te gaan: de Urban Decay Primer Potion!

Na jaren een paint pot te hebben gebruikt was het tijd voor iets anders. Het product van MAC is eigenlijk ook heel onhandig in het gebruik. Het potje wordt een beetje viezig, droogt uit en je hebt altijd een kwast nodig. In het begin gebruikte ik mijn vingers om het aan te brengen, maar dat is niet echt hygienisch en werd steeds moeilijker naarmate het potje leger werd. De primer potion van Urban Decay is een tube met een makkelijke applicator die te vergelijken is met een lipgloss. Veel handiger!

De Urban Decay primer potion is er in verschillende varianten. Ik ging voor de kleur Eden op aanraden van Loes. Dit is een lichte, huidkleurige kleur die mat opdroogt. Deze kleur is iets lichter dan de originele primer. Heel fijn dus voor mensen met een lichte huid zoals ik. Het kan ook meteen als fijne basis vormen voor je concealer onder je ogen.

De tube oogt klein, maar er is me verteld dat je er heel lang mee doet. Dit was met een MAC paint pot ook het geval, maar ondanks bijna dagelijks gebruik deed ik daar alsnog jaren mee. Dan is een tube die luchtdichter is afgesloten veel fijner. Het enige nadeel is dat je niet kan zien hoeveel er nog in je tube zit. Verder is de afwerking van de verpakking heel erg mooi.

Maar is de primer potion nou fijner dan een paint pot? Ja! Ik vind van wel. Oogschaduw blijft lang en mooi zitten en ik heb ook het idee dat de kleuren mooier blenden dan voorheen. Ik ben onder de indruk! Hopelijk wordt het binnenkort wat warmer, zodat ik het echt goed kan testen of de oogschaduw niet gaat creasen.

De primer potion van Urban Decay kost €21,95, wat ik best prijzig vond. Gelukkig doe je lang met de primer en voor een soortgelijk product van MAC ben je hetzelfde kwijt. De primer potions zijn te koop bij Ici Paris XL en Hudson’s Bay!

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Hij is fijn he? Ik gebruik hem ook al jaren met veel plezier. Deze kleur vind ik ook echt ideaal!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #56 – Naar de kapper, stemmen & leuke koffie hotspotMy Profile

  26 maart 2018 at 12:41
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge