Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Urban Decay Vice Lipstick in Disobedient

Al een jaar lang had ik een cadeaukaart van de Ici Paris XL liggen. Laatst vroeg ik me af tot wanneer zo’n kaart eigenlijk geldig was. Het bleek dat je het maar een jaar kan bewaren en dan verloopt ie. Oeps. De kaart was al best oud en besloot meteen maar iets te bestellen voor het geval dat ie zou verlopen. Ik keek naar veel nieuwe Urban Decay Vice lipsticks en besloot de kleur Disobedient te bestellen!

Ik moet toegeven dat ik nogal saai ben qua lipstick kleuren. Ik durf hele gewaagde kleuren nog steeds niet goed te dragen en ik geef toe dat ik verschrikkelijk lui ben. Bij saaie kleuren valt het minder snel op dat ze vervagen en hoef je minder vaak bij te werken. Omdat ik nog niet bekend was met de formule van Urban Decay’s nieuwe lipsticks besloot ik ook een wat ‘saaiere’ kleur te bestellen. Een mooie roze lipstick, perfect voor de lente en zomer!

De lipstick zit in een mooie verpakking (die ik niet open kreeg zonder het doosje kapot te maken, oeps). Het is vrolijk en sjiek tegelijkertijd. So far so good!

En dan de lipstick zelf! De huls is heel erg stevig en beschermt je lipstick goed. De kleur staat duidelijk op de onderkant. Wat ik fijn vind is dat het labeltje dezelfde kleur heeft als de kleur van de lipstick zelf. Zo kun je ze snel vinden. Omdat het materiaal glad is zul je wel snel vingervlekken achterlaten, maar dat is maar een klein nadeel.

Wat is het een prachtige kleur! Ik vind het logo van Urban Decay in de zijkant ook zo sjiek. Kwalitatief voelt de lipstick heel erg goed aan.

De kleur is heel mooi roze. Ik heb zelf een hele lichte huidkleur (NC10 bij MAC) dus de kleur kan op een andere huidkleur er anders uit zien. Ik had verwacht dat voor een cream lipstick de applicatie iets makkelijker zou zijn. Op mijn arm is het namelijk best stroef.

Op mijn lippen is het een stuk beter! Hier is de lipstick wel romig en heeft ie vooral in het begin een subtiele glans. Na een tijdje droogt de lipstick op en dan heeft ie zelfs wat weg van een matte lipstick. Hij blijft zeker 3 uur zitten. Op mijn arm liet ie een vlek achter, maar op mijn lippen helemaal niet.

Ondertussen ben ik al aan het kijken naar nog meer kleuren om bij te bestellen. Deze lipsticks zijn een perfecte alternatief als je een beetje bent uitgekeken op de kleuren van bijvoorbeeld MAC.

Urban Decay’s Vice Lipsticks zijn de koop bij Ici Paris XL voor 19.50

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Astrid

  Wat een mooie lipstick! De kleur vind ik echt heel gaaf. Ik ben ook meer van de wat minder spannende kleuren 😉

  25 maart 2017 at 09:08
  • Reply donnadiana

   Dankjewel voor je reactie! Ik had hem een beetje op de gok gekocht maar gelukkig is hij inderdaad mooi!

   25 maart 2017 at 11:47

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge