Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

Zomer Schoenen Wishlist

Laat het geen geheim zijn dat ik een schoenen verslaving heb. Helemaal qua zomerschoenen heb ik er veel te veel, maar dat betekent niet dat ik niks meer aan mijn collectie wil toevoegen! Op het moment ben ik vooral opzoek naar kleurrijke of wat “apartere” schoenen. Hier volgt een wishlist met 10 schoenen die ik meteen zou kopen als ik het geld zou hebben!

1. Dr Martens Clarissa Vegan Strappy Flat Sandals – €133.33 via ASOS

2. Nike Air Huarache Run Premium Trainers in Pink – €140.00 via ASOS

3. Fila Cage S Mid Sneakers Hoog in Iceberg Green – €129.95 via Zalando

4. Tommy Hilfiger Leren Sandalettes – €139.95 via Wehkamp

5. Genuins Marsala Sandalen met Sleehak in Silver – €99.95 via Zalando

Een gevarieerde collectie; precies mijn smaak! Ik kijk al een tijdje naar de Dr Martens sandalen. Ik stoor me een klein beetje aan dat lipje wat zo uitsteekt, maar stiekem vind ik ze toch heel erg gaaf.

Ook zou ik graag wat “heftigere” sneakers willen hebben zoals die van Nike en Fila. Ik vind ze bij andere mensen altijd heel erg leuk, dus hopelijk staan ze mij ook.

Elke zomerkast verdient ook een paar leuke hakken. Deze van Tommy Hilfiger zijn perfect voor een feestje en door de blokhak lopen ze waarschijnlijk redelijk makkelijk. Deze sleehakken van Genuins zijn de perfecte hoogte om normaal op te kunnen lopen!

6. Dr Martens Veterboots – €174.99 via Wehkamp

7. Reebok Irridescent Classic Leather Trainers in White – €86.66 via ASOS

8. Floris van Bommel Zwarte Sandalen – €199.95 via Omoda

9. Vans Classic Sneaker Laag in True White – €69.95 via Zalando

10. Maison Margiela Maryjane Sandalette – €590 via Bijenkorf

Nog een paar Dr Martens! Ondanks dat het misschien wat warm is zijn deze schoenen wel lekker vrolijk! Qua sneakers vond ik deze twee ook prachtig. Die van Reebok zijn perfect wit met net nog een leuk regenboog-effect detail. De Vans sneakers vind ik ook zo lekker retro met die kleuren!

Deze Floris van Bommel schoenen heb ik in het echt al een keer gezien. Ze hebben ze ook zonder hak en ook dan is ie echt heel erg mooi. Fun fact: mijn opa heeft heel lang bij van Bommel gewerkt!

Als laatste misschien een beetje onrealistisch: maar deze Maison Margiela hakken vind ik echt perfect om lekker dagelijks aan te kunnen. A girl can dream…

Wat zijn jullie summer essentials qua schoenen?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

CommentLuv badge